Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Γιάννης Νιβορλής . Ύστερα από τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Νάουσας.
Διαμαρτυρία των εργαζομένων της «Βαρβαρέσος» στη Νάουσα
Iκανοποιητική συμμετοχή είχε το συλλαλητήριο που διοργάνωσε το σωματείο εργαζομένων στη νηματουργία «Βαρβαρέσος» το απόγευμα της Τρίτης 26 Ιανουαρίου στην κεντρική πλατεία της Νάουσας. Η απεργία ξεκίνησε από τα ξημερώματα στη πύλη του εργοστασίου, όπου η συμμετοχή στην 24ωρη απεργία που αποφάσισε η γενική συνέλευση των εργαζομένων, ήταν καθολική. Εργατικά σωματεία και φορείς εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του εργοστασίου για την καταβολή των δεδουλευμένων τους και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε, πριν από λίγη ώρα, απόγευμα Δευτέρας 22 Ιουνίου 2026, στο κέντρο της Βέροιας, από σειρήνες της
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ημαθία μετά την είδηση του θανάτου του Νίκου Τερζίδη. Ο άτυχος οδηγός που έχασε την ζωή του στο
-
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιουνίου στο Μακροχώρι, όταν γυναίκα οδηγός έχασε τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν
-
Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας Σοκάρουν οι εικόνες του οχήματος του 24χρονου που εντοπίστηκε τα
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 60 ετών ο Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος. Ο εκλιπών έχασε τη ζωή του την Δευτέρα 22/6 στο τροχαίο δυστύχημα
-
Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 22 Ιουνίου 2026 στην Ημαθία, όταν 24χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο όχημά του
-
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/06) στο Βέρμιο, έπειτα από εκδήλωση πυρκαγιάς σε δασική έκταση κοντά στον επαρχιακό
-
Πάνω από 15 παραστάσεις και συναυλίες για μικρούς και μεγάλους - Πάρτε ατζέντα και σημειώστε!
-
Μια ασυνήθιστη εικόνα αντίκρισαν το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Ιουνίου 2026 οι διερχόμενοι οδηγοί στον περιφερειακό της Βέροιας, αλλά και όσοι
-
«Να διερευνηθούν πλήρως τα αίτια του περιστατικού και να αποδοθούν οι ευθύνες όπου υπάρχουν», ζητά το Σωματείο




ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΣΕΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΛΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΑ.
Δεν θα μπω στο αχανές πεδίο των μισθών, της εργατικής νομοθεσίας, των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των εργοδοτών. Θα πω ομως αυτό. Αν ειχαν χιούμορ οι ιδιοκτήτες της ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ, θα πρότειναν στους αριστερούς φωστήρες να πάρουν τα πάντα πάνω τους. Την παραγωγή την διάθεση, τις υποχρεώσεις και το μοίρασμα των κερδών κατα πως θέλουν. Δυο οι πιθανότητες σαυτην την πλάκα. Σε χρόνο μηδέν θα εκλεινε το μαγαζί ή δεν θα δέχονταν την πρόταση οι ... αγωνιστές. Αυτοί θέλουν, ετοιμα λεφτά των άλλων να πέσουν στο μαγαζί, άλλοι να κάνουν κουμάντο και τα κέρδη να τα μοιράζονται. Αν εχει χάσιμο, να τα πληρώνει η εργοδοσία. Αυτό που θέλουν αυτοί ειναι, μόνιμη και καλά αμειβόμενη δουλειά. Το πως δεν τους ενδιαφέρει. Οι αποδεδειγμένα πλέον αρλούμπες ενός κάποιου Μάρξ και της παρέας του. Το ΚΚΕ προ ετών, ειχε μια τεράστια εκτυπωτική εταιρία. Προτίμησε να την πουλήσει σε εναν εργατοπατέρα ιδιώτη και δεν την εδωσε στους εργαζόμενους για να αποδείξουν στην πράξη τα όσα λένε. Τους απέλυσε. Τόσο απλά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν εργαζοσουν εκεί και ήσουν 6-8 μήνες απλήρωτος, έχοντας προσφέρει όμως την εργασία σου για το αντίστοιχο διάστημα, δεν θα έλεγες αυτές τις αρλουμπες.
ΔιαγραφήΆσε ρε φιλε 9:55 το να απαντάς σε φασιστοειδη είναι σαν να ανοίγεις τρύπες στο νερό,έχουν δίκαιο και το ξέρουν μόνοι τους μην τσιμπας και μην ασχολείσαι.
ΔιαγραφήΜίλησα γενικά για την τακτική και την οπτική συγκεκριμένων ανθρώπων. Αν πρόκειται για απλήρωτα μεροκάματα, ειναι άλλο. Πάει αλλού. Υπάρχουν κανόνες και εργατικό δίκαιο. Ολοι εχουν δικαιώματα, όπως και υποχρεώσεις. Δεν νοείται απλήρωτος εργαζόμενος. Μάλιστα , με αυτά τα πενιχρά μεροκάματα και τους μισθούς που φτάνουν ίσα για το ρεύμα τωρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι εμεις ως ...φασίστες, χαιρετίζουμε αγωνιστικά την ελευθερία έκφρασης της ΠΡΑΒΝΤΑ, Το δικαίωμα στα Σοβιέτ για αγωνιστικές κινητοποιήσεις και απεργίες, και την ελευθερία του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Προοδευτικά. ΤΣΕ ολα κι όλα. Εισαι φασίστας λέμε. Θες δε θες.
ΑπάντησηΔιαγραφή