Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καμπάνα» σε ιερέα για είσοδο πιστών σε εκκλησία της Ημαθίας χωρίς πιστοποιητικά

Πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ επιβλήθηκε σε ιερέα στην Ημαθία, για μη τήρηση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έκαναν οι Αστυνομικοί την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 σε Ιερό Ναό στην Ημαθία, εντόπισαν εντός του ναού δύο πιστούς οι οποίοι δεν διέθεταν να απαραίτητα πιστοποιητικά για την είσοδό τους. Οι Αστυνομικοί βεβαίωσαν τις παραβάσεις, επέβαλαν πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στους δύο πιστούς, ενώ επέβαλαν πρόστιμο και στον ιερέα του ναού, ύψους 1.500 ευρώ.

14 σχόλια:

  1. Και οι λαθρομετανάστες ζουν και βασιλεύουν και ζούνε ελεύθεροι σαν τα πετεινά του ουρανού.
    Το μυστικό είναι να μην μισθοδοτείσαι και να μην έχεις ΑΦΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία καμπάνα σε αυτούς που επέτρεψαν το συνονθύλευμα στο Σελι και στις ταβέρνες δεν έχει αλλά ο πατερ να πληρώσει για 2 πιστούς και θα πληρώσει . Δήμαρχε υπεύθυνοι του χιονοδρομικού μαγαζάκια που νοικιάζουν σκι, καφετέριες στο Σελι ταβέρνες σε όλο τον δρόμο χιλιάδες κόσμος ποιος θα πληρώσει τώρα που ήρθαν εισαγόμενοι τουρίστες από γύρω νόμους να σκίσουν τα βουνά? Φτου σας ρε υποκριτές πείτε το όλοι για την κονόμα και τότε θα σας παραδεχτούν όλοι ότι τουλάχιστον είπατε την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... αν δεν πληρώσει το πρόστιμο η εκκλησία, η εφορία θα κατασχέσει τα μανουαλία, τις εικόνες και τα εξαλτερυγα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί έχετε δει να γίνεται έλεγχος σε καμία εκκλησία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καραγκιοζιλικια,ο παππας τι έφταιγε,να σταματήσει την θεία λειτουργία και να κάνει έλεγχο σε όποιον μπαίνει στην εκκλησία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ντροπή είναι όλη του Υφυπουργού Οικονομικών Προστίμων. Σε ποιο Νομό εκλέγεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρεζιλικια! Αντί η αστυνομία να κυνηγάει αθώους, ας κυνηγήσει κανεναν εγκληματία. Νομίζετε ότι κάτι κάνατε επειδή κόψατε πρόστιμο. Μεγαλύτερα ρεζιλικια βέβαια οι ρουφιάνοι. Το κριμα στον λαιμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο χιονοδρομικό στο Σελι έγινε έλεγχος? Έπεσε πρόστιμο? Υποκριτές όλοι ο πάπας φταίει και η εκκλησία.. ζητώ η αθεΐα ζητώ η κονόμα ζητώ η υποκρισία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γουστάρετε να ακούτε για παρακρατικούς παπάδες, για παραβατικους Δημάρχους, αντιδημάρχους και αστυνομικούς δντες γουστάρετε? Ποιος είναι υπεύθυνος για τον συνωστισμό στο Σελι από επενδυτές σε ταβέρνες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΜΗ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ.. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάτε καί σε κανένα τζαμί για έλεγχο ρε μάγκες ....αν είστε μάγκες... όχι μόνο στους δικούς μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα αν είναι δυνατόν να ελέγχουν τόσο κόσμο είσται σοβαροί βρήκε ευκαιρία το κράτος να βγάλει λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μήπως ξέρει κανείς πόσοι ολιγόνοες ασθένησαν από κορωνοϊό στη συγκεκριμένη εκκλησία που ΔΕΝ τηρούσε τα μέτρα όπως όλοι οι παροικούντες γνωρίζουν και πόσοι εξ αυτών έχουν αποδημήσει εις τον άλλον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ