Quantcast

http://picasion.com/

Μια νέα Ελευθερία... Αρβανιτάκη «γεννιέται» στην Ημαθία

Μια καινούργια καλλιτεχνική παρουσία από τη Νάουσα έκανε την εμφάνισή της στο YouTube. Πρόκειται για μια ταλαντούχα τραγουδίστρια, με εξαιρετική φωνή που θυμίζει έντονα την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Ο λόγος για την Ελευθερία Ορδουλίδου, η οποία κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι της, με τίτλο: «Άστρο της Αυγής». Η μουσική και οι στίχοι έχουν την υπογραφή του Γιάννη Παπαϊωάννου, ενώ η ενορχήστρωση είναι του Αλέξανδρου Καψοκαβάδη. Την σκηνοθεσία του video, την έκανε ο γνωστός ηθοποιός με καταγωγή από τη Νάουσα (έχει παίξει σε πολλά σίριαλ του ΑΝΤ1, όπως «Εκδρομή», «Άγριες Μέλισσες» κ.α.) Στέλιος Καλαϊτζής.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και ευτυχισμένη! Αυτήν την στιγμή την περιμενα καιρό. Σας παρουσιάζω με απίστευτη χαρά το καινούργιο μου τραγούδι που μου χαρισε ο υπέροχος Γιάννης Παπαϊωάννου. Σε λατρεύω και σ' ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο! Έχω τόσα πολλά να πω για σένα που δεν χωράνε σ' ένα ποστ. Θα τα αφήσω για τα επομενα τραγούδια που θα έρθουν. Σ' ευχαριστώ που με πίστεψες και μ' έκανες να ονειρευτώ! Είμαι ευγνώμων για τους καταπληκτικους μουσικους που συμμετείχαν και ανέδειξαν το κομμάτι. Όλοι τους ένας κι ένας» κατέληξε η όμορφη τραγουδίστρια!

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ