Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απίστευτη ταλαιπωρία για Ημαθιώτες που ερχόντουσαν με τρένο από την Αθήνα

Ακινητοποιήθηκε λόγω χιονιού - Αναμονή πολλές ώρες
Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας της γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη (δεκάδες πολίτες από την Ημαθία είχαν τελικό προορισμό τον σταθμό του Πλατέως), που από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (24/1) ακινητοποιήθηκε λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού στην Οινόη, με τους επιβαίνοντες να περιμένουν ώρες μέσα στο κρύο και τους εργαζόμενους να εγκλωβίζονται μη μπορώντας να γυρίσουν σπίτια τους.


Οι επιβάτες για ώρες αναγκασμένοι να μείνουν εντός της αμαξοστοιχίας αναμένοντας να δοθεί τέλος στη «οδύσσεια» τους και να καταφέρουν να φτάσουν επιτέλους στον προορισμό τους. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα η θερμοκρασία στην Οινόη έδειχνε υπό του μηδενός, με τους επιβαίνοντες να συμβιβάζονται, πάντως, ύστερα από τόση αναμονή και με την ιδέα της διανυκτέρευσης στο αφιλόξενο αυτό κατάλυμα.

7 σχόλια:

  1. Θέλω να πιστεύω , τωρα που θα αρχίσουν να λιώνουν τα χιόνια και θα υπάρχει πρόσβαση και σε απομακρυσμένες περιοχές, να μην εχουμε απώλειες ανθρώπων. Δεδομένου οτι σε πολλές περιοχές κόπηκε το ηλεκτρικό. Μοναχοί ηλικιωμένοι που εξαρτιόταν η θέρμανσή τους απο το ηλεκτρικό, θα πέρασαν πολύ δύσκολα. Πολύ δύσκολα ειναι και οι κτηνοτρόφοι στην ύπαιθρο. Κανείς δεν θα μας δείξει οτι η δύσκολη δουλειά τους, δεν εχει σχέση με τηλεεργασία. Ας είμαστε αύριο όλοι μαζί χωρις απώλειες. Πράσινοι, κόκκινοι, κίτρινοι. Την καλημέρα μου απο τη Βέροια, εκει κάτω μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θέλετε απαντήσεις,να ξέρετε εσεις οι αποκλεισμένοι σε ορεινά οτι, το αεροδρόμιο στα Σπάτα λειτουργεί κανονικά. Οι ΑΔΕΔΥδες, δεν δουλεύουν. Δουλεύουν οι άλλοι. Φαρμακεία, μάρκετ και όποιος αλλος μπορεί. Οι συντονιστές, συντονίζουν. Αν εχετε προβλήματα απο τα χιόνια, ε τι να κάνουμε. Ο Θεός να σας φυλάει. Μη νομίζετε οτι θα τους κοπεί ο μισθός κάποιου συντονιστή για την πλήρη αποτυχία, ακόμη μια φορά. Ειναι του κόμματος. Αυτους, δεν τους ακουμπάει κανένας ρε. Το καταλάβατε; ΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγα. Αν ηταν ο συριζας, οι επιβάτες δεν θα ηταν για ώρες αναγκασμένοι να μείνουν εντός της αμαξοστοιχίας αναμένοντας να δοθεί τέλος στη «οδύσσεια» τους. Θ τους εδιναν και θερμαινόμενες κουβέρτες και μαξιλάρια, απο τα πολλα που ειχε καβάτζα. Να ξέρουν μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2:26 + συριζας =💔💔 ακόμη να τον ξεχάσεις ούτε τηλέφωνο?

      Διαγραφή
    2. Ακομα δεν το χωνεψατε για τον ΣΥΡΙΖΑ σας ποναει γιατι εβαλε τον φοροφυγα να πληρωνει απο τον μικροτερο μεχρι την ελιτ των καναλιων να δινει τους νομιμους φορους. Θελουμε θελετε να εχετε τα παντα αλλα να πληρωνουν μονο τα κοροιδα ετσι μαθατε ..καποτε θα ξεμαθετε.

      Διαγραφή
    3. ...Αυτα τα 2000 και τα 1000 εσυ τυροφαγε θα τα πληρωσεις ποτε ο Κυριακουλης σας αν το πηρατε χαμπαρι....και ψηφαλακια απο τους αφελεις θα παρει...Ο λαος και η μοιρα των αλλων

      Διαγραφή
  4. Άμα περνούσε το τρένο από την Αττική οδό θα παίρναμε από δύο χιλιάρικα . Γαμ_ την ατυχία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ