Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Μπέλλα ξεπέρασε τους 1.000.000 followers στο Instagram

Πέρασε ακόμα και την Τούνη που έχει 915.000
Απίστευτη εκτίναξη στους followers για την Ιωάννα Μπέλλα που κάνει διεθνή καριέρα και έπιασε τους 1 εκατομμύριο followers στο instagram! Αξίζει να σημειωθεί πως η καλλονή από τη Βέροια που θεωρείται από τα κορυφαία μοντέλα της Ευρώπης, ξεπέρασε ακόμα και την Ιωάννα Τούνη που θεωρείται η «Βασίλισσα» του Instagram στην Ελλάδα, με  915.000 ακόλουθους. Η Ιωάννα Μπέλλα έχει ως βάση το Ντουμπάι, ενώ έχει κάνει πάρα πολλές δουλειές σε Ινδία, Αμερική και σε άλλες χώρες του εξωτερικού. 

Πριν από λίγες ημέρες, η Σταρ Ελλάς 2018 συμπλήρωσε ένα εκατομμύριο followers στο instagram και σαν «δώρο» για όλους μας ανέβασε τη φωτογραφία αυτή...

7 σχόλια:

  1. Μου κάνουν like κάθε μέρα , τέσσερις τράπεζες ,επτά εισπρακτικές και δύο funds κόκκινων δανείων.Παρόλη όμως την αποδοχή που έχω στον χρηματοοικονομικό τομέα ,προσπάθώ να ελέγχω την ματαιοδοξία μου και να μην παίρνουν τα μυαλά μου αέρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. like ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

      Διαγραφή
  2. Καλό θα ήταν να ανέβαινε ο αριθμός των followers που την ακολουθούν για το έργο της και όχι για το ξεβράκωμα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρα έχουμε στην χώρα πάνω από 1.000.000 bird players…
    Ερντογαν,έλα χθες.
    Κιμ,πάτησε το κουμπί.
    Και τα δυο μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΊΟ ΚΑΤΌΡΘΩΜΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΉΦΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέρασε την Τουνη,δεν το πιστεύω αλήθεια,αν είναι δυνατόν τέτοια μεγαλεία ο τόπος μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δύο τρίτα δεν υπάρχουν ως λογαριασμοί φίλε, είναι αγορασμένα bots. Οι υπόλοιποι είναι τεμπέληδες, λιγούρια και αργόσχολοι...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ