Quantcast

http://picasion.com/

Απίστευτο! Έπαιζαν ρακέτες μέσα στα χιόνια στο Σέλι

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε δει στο instagram, δεκάδες συμπολίτες μας να πηγαίνουν στις παραλίες και να παίζουν ρακέτες. Ακόμα και στις αποκριές είχαμε γίνει μάρτυρες, όταν δύο παιδιά αποφάσισαν να παίξουν τένις μέσα στην μέση της Μητροπόλεως (δείτε εδώ). Αλλά το να παίζουν με μπαλάκια και με αθλητική περιβολή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, ε, αυτό! πρώτη φορά το βλέπουμε. Φαίνεται πως η επέλαση της κακοκαιρίας δεν άφησε ασυγκίνητους τους λάτρεις των χειμερινών σπορ που εκτός από Σκι αποφάσισαν να παίξουν ρακέτες στην κορυφή του βουνού σε ύψος 1.500 μέτρων. Τι κι αν είχε παγωνιά, εκείνοι απόλαυσαν το παιχνίδι τους και έγιναν viral στα social media.

3 σχόλια:

  1. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά. Αν ηταν ο συριζας, θα παίζαμε γουότερ πόλο στου Αρσούμπαση. παραδίπλα θα παίζανε μπίτσ βόλεϊ. Να τα βλέπουν αυτα μερικοί για το ποιος εχει ιδέες ανάπτυξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη γκιζιρνάτι όρνια.
    Κάτς τι σπίτ.
    Μη μι νιβριάζτι. Κουλνάει αρρώστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ