Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλεξάνδρεια: Έκλεψαν τσαντάνι από αυτοκίνητο με 2.500€

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα και ενός ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 31ης Δεκεμβρίου 2021 σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσαν από σταθμευμένο όχημα ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, 1 τραπεζική κάρτα και διάφορα προσωπικά έγγραφα, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών, όπου και θα λογοδοτήσουν για την παράνομη πράξη τους.

2 σχόλια:

  1. Οι φασίστες και ρατσιστές, πιάσανε ευάλωτους κατατρεγμένους. Να τους αφήσουν αμέσως ελεύθερους, να τους χορηγηθεί επίδομα, δωρεάν ρεύμα, νερό και φαγητό, ιντερνετ και σπίτι. Άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα σου πω το όνομά μου το μόνο που θα σου πω είναι ότι το τσαντάκι ήτανε δικό μου και μετά από δύο μέρες γύρναγα στην περιοχή μήπως βρω πράγματα που είχα μέσα στο τσαντάκι όπως ταυτότητα και αλλά και όταν γυρνούσα γύρω γύρω από την περιοχή ένας άντρας με φώναξε και με ρώτησε τι ψάχνω του είπα τι ακριβώς ψάχνω και μου είπε ότι πριν μία ώρα τα συγκεκριμένα άτομα σήκωσαν τις σακούλες σκουπιδιών πίσω από το σούπερ μάρκετ του πίτσια στην Αλεξάνδρεια και βάλανε ένα πορτοφόλι μέσα όταν σταμάτησα και σήκωσα τα σκουπίδια από τον κάδο κάτω κάτω στον κάδο ήταν το τσαντάκι μου το οποίο άφησαν οι δυο τους και ο άλλος από το μπαλκόνι τους είδε καθαρά ποιοι ήτανε για αυτό πριν μιλήσεις και γράφεις ασυναρτησίες δεν είναι κακό να ρωτάς πώς τι και γιατί. Σου εύχομαι να πάθεις και εσύ το ίδιο και περισσότερα τότε θα καταλάβεις τι γράφεις

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ