Quantcast

http://picasion.com/

«Έφυγε» στα 41 της η Μαρία Τσακιρίδου

Το μεσημέρι στην Πατρίδα η κηδεία της
Έφυγε αιφνιδίως από την ζωή, σε ηλικία μόλις 41 ετών, η Μαρία Τσακιρίδου. Η εκλιπούσα εργαζόταν στο Νοσοκομείο Βέροιας, ενώ αφήνει πίσω της ένα ανήλικο παιδί. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15:30 από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Πατρίδα Βέροιας. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 14:45. Συλλυπητήρια στους οικείους της και Καλό Παράδεισο.

7 σχόλια:

  1. Ψυχή μου καρδούλα μου γιατί ρε φιλενάδα γιατι ρε Μαράκι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο!!!
    Πολύ κρίμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό παράδεισο να έχει.
    Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ, ΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έφυγε ένα χαμογελαστό κορίτσι! Καλό παράδεισο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο άδικη είναι η ζωή πολλές φορές!!!Γιατί κούκλα μου έτυχε κι αυτό το μεγαλύτερο κακό σε σένα ? Άφησες ορφανό το κοριτσάκι σου και έρριξες φωτιά στις ψυχές της μανούλας σου ,του μπαμπά σου και της αδελφούλα σου...Θα μας λείψει το χαμόγελο σου...Καλόν Παράδεισο ηρωίδα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ