Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην ΕΡΤ3 ο Δήμαρχος Νάουσας για την επαναλειτουργία του Χιονοδρομικού στα «3-5 Πηγάδια»

Στην δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ3 φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καρανικόλας. Ο δήμαρχος της Ηρωϊκής Πόλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Περίμετρος» και μίλησε για την επαναλειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου στα «3-5 Πηγάδια». Έπειτα από μια διετία αναστολής εργασιών και πολλών προβλημάτων που προέκυψαν, τελικά το Χιονοδρομικό θα επαναλειτουργήσει σύντομα, καθώς βρέθηκε ανάδοχος εταιρεία διαχείρισης που θα το αναλάβει. 

Πιο συγκεκριμένα, η Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την επωνυμία «Ορεινός Τουρισμός ΙΚΕ», πλειοδότησε στην ανοικτή διαδικασία (Δευτέρα 10.01.2022) της δημοπρασίας εκμίσθωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου «3 – 5 Πηγάδια» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας. 

Η εν λόγω εταιρεία, η οποία ανακηρύχθηκε ανάδοχος θα κληθεί, όπως προβλέπει η σχετική διακήρυξη, να υπογράψει το σχετικό συμφωνητικό εκμίσθωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου «3 – 5 Πηγάδια» για 23 έτη.

Δείτε τι δήλωσε ο δήμαρχος Νάουσας στην ΕΡΤ3:

1 σχόλιο:

  1. Εμεις θέλουμε να μάθουμε για το Σέλι. Ανοιξε το σοκάκι για την καλύβα του Γούλα;
    Ολοι ειναι επι ποδός; Και αν αυτο το χιόνι ηταν σε όλον τον Νομό, τον Δήμο έστω, μέχρι την Ανοιξη θα καθάριζαν χιόνια όντας πανέτοιμοι; Ειχαν μια Καστανια και ενα χιονοδρομικό μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ