Quantcast

http://picasion.com/

Αυτά είναι τα 10 «μαθηματικά μυαλά» της Ημαθίας που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Θαλής»

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της E.Μ.E. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κοινοποιήσει τα αποτελέσματα του 82ου Μαθηματικού Διαγωνισμού «ΘΑΛΗΣ», όπως αυτά ανακοινώθηκαν σήμερα από την ΕΜΕ. Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν, αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης:

– στους γονείς για τη στήριξη στις προσπάθειες των παιδιών τους
– στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς οι οποίοι με κάθε τρόπο συνδράμουν αφιλοκερδώς τις προσπάθειες των παιδιών και το έργο του παραρτήματος.

Επισημαίνουμε ότι λόγω των δύσκολων συνθηκών για τη διενέργεια εξετάσεων εξαιτίας της πανδημίας, ο διαγωνισμός «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» για τη φετινή χρονιά με απόφαση του ΔΣ της ΕΜΕ ματαιώθηκε.

Η δεύτερη φάση του 82ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» δεν θα πραγματοποιηθεί και φέτος. Η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα είναι προγραμματισμένη για τις 26 Φεβρουαρίου 2022 και θα γίνει, όπως και πέρσι, με τους επιτυχόντες του «ΘΑΛΗ», σε εξεταστικά κέντρα, ένα σε κάθε περιφέρεια, σε μια προσπάθεια της ΕΜΕ να αποφευχθεί η συγκέντρωση όλων των μαθητών στην Αθήνα, ακολουθώντας βέβαια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Από τα αποτελέσματα του «ΑΡΧΙΜΗΔΗ» θα επιλεγούν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων και στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα.

Στις μέρες που διανύουμε, θεωρούμε σημαντικό και ταυτόχρονα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι η συμμετοχή και οι επιτυχίες των παιδιών δείχνουν το ενδιαφέρον και την ευγενική άμιλλα για τα Μαθηματικά.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν είναι οι:

 

α/α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΣΧΟΛΕΙΟ

ΤΑΞΗ

1

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

3

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

ΣΟΦΙΑ

1ο ΕΠΑΛ ΒΕΡΟΙΑΣ

Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ

4

ΝΑΚΙΤΣΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ

5

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ

4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ

6

ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ

7

ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

ΗΛΙΑΝΑ

5ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ

8

ΚΩΣΤΑΚΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΑΘΗΝΑ

1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ

9

ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ

10

ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ

3 σχόλια:

  1. Αν μπορούσαμε να διαβάσουμε και την λίστα λόγω διαφημίσεων θα ήταν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπερεκτιμαμε πρόσωπα και καταστάσεις....κάποια από τα παιδιά τα γνωρίζω....δεν είναι τόσο ιδιοφυιες όσο παρουσιάζονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ'ΤΑΝΕ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑ!!!.ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ .ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ "ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ" ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΤΟ ΠΟΣΟ ΙΔΙΟΦΥΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ .ΓΙΑ ΕΥΦΥΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΑ .ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΥΦΥΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ