Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Xριστουγεννιάτικες ζωγραφιές στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βέροιας

Από τους μαθητές της ΣΤ2' τάξης του 6ου Δημοτικού
Σε μια υπέροχη και συγκινητική κίνηση προχώρησαν οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ2 τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας. Έπειτα από πρωτοβουλία του δασκάλου τους Λεωνίδα Μουρατίδη, έπιασαν τους μαρκαδόρους τους και ετοίμασαν με πολλή αγάπη χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές, με σκοπό να «ντύσουν» τους τοίχους της Παιδιατρικής Κλινικής, στην καινούρια πτέρυγα του Νοσοκομείου Βέροιας.


Η αγαπημένη γιορτή των παιδιών, τα Χριστούγεννα, βρίσκει δυστυχώς κάποια από αυτά μακρυά από τη ζεστασιά του στολισμένου σπιτιού τους, σε κάποιο δωμάτιο του Νοσοκομείου. Το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν οι μαθητές για τα παιδιά αυτά, για να τους προσφέρουν αγάπη, θαλπωρή και ένα μικρό χαμόγελο, ήταν να στολίσουν τους τοίχους των δωματίων της Παιδιατρικής Κλινικής με όμορφες χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές, για να τους μεταφέρουν, μαζί με τον δάσκαλό τους και τον Διευθυντή του σχολείου Δημήτρη Θεοχαρόπουλου, το μήνυμα των Χριστουγέννων και τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο σπίτι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ