Quantcast

http://picasion.com/

Ολονύχτια «μάχη» έδωσαν γιατροί στο Νοσοκομείο Νάουσας- Έσωσαν ασθενή θετικό στον κορωνοϊό

Τι αναφέρει ο Διοικητής
Η Διοίκηση της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας του Γ.Ν. Ημαθίας επιθυμεί να συγχαρεί τους ιατρούς της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, που την Παρασκευή το βράδυ τα μεσάνυχτα, οι εφημερεύοντες ιατροί κλήθηκαν να εκτελέσουν ένα δύσκολο χειρουργείο σε ασθενή θετικό στο κοροναϊό του οποίου η ζωή απειλούνταν από έκτακτο επεισόδιο επιπλέον της ίωσης του. Οι ιατροί και ενώ ήδη είχαν εκτελέσει αλλά 7 χειρουργεία κατά τη διάρκεια της ημέρας, ντύθηκαν στις άσπρες στολές, με ασπίδες προσώπου λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, χειρούργησαν επιμελώς και όπως όφειλαν το πολύ δύσκολο αυτό περιστατικό που διήρκησε από τα μεσάνυχτα έως τις πρωινές ώρες, οπότε και ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Η ιατρός με χαρά δήλωσε ότι ο ασθενής έχει ιαθεί και πήρε εξιτήριο.


Το θάρρος, το ήθος, ο ζήλος και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν οι εφημερεύοντες ειδικοί χειρουργοί κ.κ. Αλ Μογράμπι Σαάντ και Μαρία Δρογούτη κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους την Παρασκευή, είναι ανιδιοτελή και αξιέπαινα. Αυτό που συνέβη σε μια εφημερία λαμβάνει μέρος καθημερινά και σε κάθε εφημερία σε όλα τα νοσοκομεία από τους Ιατρούς του ΕΣΥ που με εφαγρύπνηση και ακούραστα υπενθυμίζουν σε μόνιμη βάση το λόγο για τον οποίο αγωνιζόμαστε όλοι.


Ο Αναπλ. Διοικητής
Γ.Ν.Ημαθίας - Υγ. Μον. Νάουσας
Δρ. Λυκοστράτης Κωνσταντίνος

3 σχόλια:

  1. Μπράβο στους άξιους ανθρώπους-γιατρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρησιμοποίησαν τα φώτα του νοσοκομείου της Βέροιας χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στους χειρούργους και κ.κ. Αλ Μαγραμπι για τις συνεχείς επιτυχίες με ζήλο,ήθος,τιμιότητα και δικαιοσύνη !!!! Congratulation of Success.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ