Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοβαρό τροχαίο με μηχανή και ΙΧ έξω από το Μακροχώρι - Στο Νοσοκομείο ο αναβάτης

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου 2021 στην Παλαιά Εθνική Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, μεταξύ Μακροχωρίου και Σταυρού. Μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ένας νεαρός άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα, λίγο μετά την γέφυρα 66, στο ρεύμα κατεύθυνσης προς Μακροχώρι. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου, χτύπησε σε ένα εκκλησάκι και σύρθηκε για πολλά μέτρα στο πρανές της οδού, μέχρι να καταλήξει σε χαντάκι.


Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βέροιας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε μόνος του από το όχημα χωρίς να έχει τραυματιστεί.


Στο συμβάν έσπευσε άμεσα η Τροχαία Βέροιας, όπου, πέρα από την έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου, φρόντισε για την ασφαλή κυκλοφορία μέχρι την απομάκρυνση συντριμιών από το οδόστρωμα, καθώς στο σημείο που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές οχημάτων. Στο συμβάν έσπευσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, προκειμένου να επέμβει αν χριεαζόταν σε απεγκλωβισμό ατόμων από το αυτοκίνητο.

Δείτε φωτογραφίες:





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ