Πριν από τρία χρόνια, πολίτες είχε μαζευτεί εξωτερικά της αίθουσας και αποδοκίμαζαν έντονα την «Συμφωνία των Πρεσπών». Αυτήν την φορά, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά με τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να τον καλωσορίζουν με θερμό τρόπο και την αίθουσα της Ελιάς να γεμίζει από κόσμο.
Τότε και τώρα...!
Πολύ θερμή υποδοχή επεφύλασσαν στο Νίκο Παππά οι φίλοι, τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. Ο πρώην υπουργός, ο οποίος είχε να έρθει στη Βέροια από το 2019, έφτασε στην περιοχή μας, συνοδευόμενος από το Βουλευτή Ημαθίας Άγγελο Τόλκα και γνωστά στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Να θυμίσουμε πως στην προηγούμενη έλευση του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, υπήρξαν διαμαρτυρίες και εντάσεις που είχαν να κάνουν με το Μακεδονικό ζήτημα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Βέροιας η είδηση του θανάτου του Δικηγόρου Νίκου Σαββίδη, που έφυγε από την ζωή το βράδυ της
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 71 χρονών ο Τάσος Ελευθεριάδης. Υπήρξε ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας της Βέροιας, καθώς με τα αδέρφια του
-
Ανακοινώθηκαν οι 400+1 της ΕΛ.ΑΣ. Στη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου της προχώρησε το κόμμα
-
Μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της στην παλιά εθνική οδό – Η ανακοίνωση της αστυνομίας
-
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ημαθία, με το κυβερνών κόμμα να κινείται
-
Δημοσιογράφος έγραψε ειδικό άρθρο για την πόλη μας, λέγοντας πως είναι το... βασίλειο των πεζών
-
Όλα τα ονόματα του νέου Δ.Σ. Μετά την Επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών του Ιατρικού
-
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Ευστάθιου Χωραφά - 4ήμερο τον Ιούλιο, 3ήμερο τον Σεπτέμβριο και δυνατός ετήσιος χορός!
-
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιουλίου η μεγάλη μουσική εκδήλωση στα Ασώματα Ημαθίας,
-
Τρεις θεατρικές παραστάσεις που επρόκειτο να παρουσιαστούν στη Βέροια, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας, ακυρώνονται μετά




Γι'αυτό η χώρα δεν πρόκειται να σηκώσει ποτε κεφάλι.Και κυρίως η Βεροιωτες.Ξεχνατε εύκολα μάγκες.Μακαρι να μας κατακτήσει καμία άλλη χώρα ετσι για να βάλετε μυαλό.Μεχρι και οι γειτονικές χώρες είναι καλύτερες πιο μυαλωμενες.Βρε ουστ απο επαέ.
ΑπάντησηΔιαγραφήναι πραγματικα ηταν πολλλλλοι....αντε καμμια σαρανταρεα
ΑπάντησηΔιαγραφήόποιος πήγε στην συγκέντρωση είδε ότι όλοι κι όλοι δεν ήταν πάνω από 40 άτομα, και όπως πάντα οι γνωστοί αριστεροί γραφικοί κυνηγοί της καρέκλας με την δεξιά τσέπη, και καπιταλιστική ιδεολογία.
ΑπάντησηΔιαγραφή