Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Stop στη βία κατά των γυναικών

Η Βέροια, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της έως και σήμερα, έχει καταφέρει με την αξία της να θεωρείται μια από τις κορυφαίες ομάδες στο επαρχιακό ποδόσφαιρο, όχι μόνο γιατί είχε καλή ομάδα και μετρούσε πολλές συμμετοχές στην Α' Εθνική, αλλά γιατί διακατέχεται από διαχρονικές αρχές και αξίες. Ένας σύλλογος που τάσσεται κατά της βίας και θέλει πάντα να υπάρχει το φίλαθλο πνεύμα στα παιχνίδια της. Την προηγούμενη αγωνιστική, η Super League 2 αποφάσισε να κρατήσει ενός λεπτού σιγή, τιμώντας μ' αυτόν τον τρόπο την Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. 

Οι παίκτες της Βέροιας, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας κόντρα στα Τρίκαλα, μαζεύτηκαν όλοι μαζί στο κέντρο του γηπέδου και με απλωμένο το χέρι, έστελναν ένα σαφές μήνυμα κατά της βίας σε γυναίκες... Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτήν την ενέργειά τους. Μπράβο τους!

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ με τον εαυτο μας,συλογοι,δημοι,αντιπεριφερεια,ιδιβτικοι και δημοσιοι φορεις ,υπουργεια,κυβερνησεις ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΥΜΕ ΚΤΗΡΙΑ,ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ,ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ.
    ΔΡΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.\
    Ποιος φορεας στην περιοχη μας ειναι αρμοδιος,με εξειδικευμενους υπαλληλους,αριθμητικα και ποιοτικα,να συνδραμη σε καταγγελιες,να οργανωση και να εκτελεσει δρασεις ενημερωσης σε σχολεια,χωρους οπου συγκεντρωνονται γυναικες που χρειαζονται βοηθεια.
    Μονο με χαριτομενιες δεν γινεται κατι.
    Ανθρωποι με ορεξη και γνωση και δομες που θα ελεγχουν την αποδοτικοτητα και αποδοση τους χρειαζεται.
    Αλλα τι λεω.
    Ασε.
    θελει χρημα και κοπο.
    Εμεις φωτιζουμε κτηρια και σαν τον ποντιο πιλατο με αντισηπτικο πλενουμε τα χερια μας.
    Αλιμονο σε αυτες που θελουν βοηθεια,αλλα δεν εχουν τη δυναμη ,τη γνωση,το θαρρος,τον τροπο να την ζητησουν.
    Οι κρατικες δομες με δημοσιουλαλληστικο τροπο λειτουργιας κανουν οτι μπορουν με τα μεσα που εχουν.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.
    Ενος λεπτου σιγη για αυτα που επρεπε να κανουμε και δεν καναμε ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ