Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αισιοδοξία και προσδοκίες στον Δικηγορικό Σύλλογο - Πώς ψήφισε ο νομικός κόσμος;

Η εμπειρία συνάντησε την ανανέωση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου οι εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας. Τρεις υποψήφιοι πρόεδροι ζήτησαν την ψήφο των συναδέλφων τους, με νικητή του πρώτου γύρου τον Φώτη Καραβασίλη, ο οποίος και ευχαρίστησε τους συναδέλφους του (δείτε εδώ) για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. 
Αυτό που έχει μεγάλη σημασία και συμβολισμό είναι ότι οι  φετινές εκλογές, ήδη έχουν άφησει ένα συγκεκριμένο αποτύπωμα: Η εμπειρία «συνάντησε» την ανανέωση. 

Πιο συγκεκριμένα, η μεν πρωτιά του Φώτη Καραβασίλη έστειλε ένα μήνυμα σταθερότητας και εμπιστοσύνης στην εμπειρία, ενώ η δε εκλογή τόσων νέων δικηγόρων που μπαίνουν για πρώτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο (δείτε εδώ), γεννάει αισιόδοξες προσδοκίες για ανανέωση και ακόμα πιο δυναμική παρουσία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.

Το «πάντρεμα» αυτό, μόνο θετική επίδραση μπορεί να έχει στον δοκιμαζόμενο κλάδο των δικηγόρων, που βιώνει κι αυτός μια παρατεταμένη δύσκολη περίοδο, αρχικά λόγω της οικονομικής κρίσης και επιπλέον λόγω της πανδημίας.

Οι επαναληπτικές εκλογές για την εκλογή προέδρου θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.

4 σχόλια:

  1. Επειδη ειμαι δικηγορος με προβληματιζει το γεγονος οτι ο Φωτης εχει μονο 2 συμβουλους , απο τους 9 εαν εκλεγει προεδρος . Η ανανεωση ειναι πολυ καλο σημαδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη σε προβληματιζει γιατι και στις προηγούμενες εκλογές του 2017 είχε εκλεξει λιγοτερους συμβουλους από την παράταξη Μηνοπουλου και η Προεδρία του ήταν απο τις πιο επιτυχημένες καθώς όλες οι αποφάσεις του ΔΣ ήταν ομόφωνες.

      Διαγραφή
    2. Πώς θα διοικήσει με δύο μόνο συμβούλους;

      Διαγραφή
  2. Οπως διοικει εδω και τεσσερα χρονια, ομοφωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ