Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παππάς από Βέροια: «Να μην αισθάνεστε μόνοι στην Ημαθία - Η εικόνα εγκατάλειψης είναι πανελλαδική»

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στην Ελιά
Επίσκεψη στην Ημαθία πραγματοποίησε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 ο Νίκος Παππάς. Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Ημαθίας Άγγελο Τόλκα, την πρώην βουλευτή Φρόσω Καρασαρλίδου και τον συντονιστή της Ν.Ε. Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Κώστα Καλδάρα, επισκέφθηκε την περιφερειακή αγορά της Κουλούρας, τον κάθετο άξονα Πατρίδα Βέροια - Εγνατία, τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Νάουσας, τα παλιά Δικαστήρια της Βέροιας, το Επιμελητήριο όπου πραγματοποίησε συνάντηση με φορείς του κλάδου Μεταφορών, ενώ το απόγευμα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Βέροιας. 


Στο πάνελ της συνέντευξης συμμετείχαν ο βουλευτής Άγγελος Τόλκας, η πρώην βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου, ο επικεφαλής της υποστηριζόμενης από τον ΣΥΡΙΖΑ δημοτικής παράταξης, Αντώνης Μαρκούλης, ο πρώην βουλευτής Χρήστος Αντωνίου και ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, Αντώνης Καραγιάννης. 


Παίρνοντας τον λόγο ο Άγγελος Τόλκας αναφέρθηκε στις υποδομές που επισκέφθηκαν νωρίτερα, λέγοντας πως ήταν απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να αφήσει εκτός ταμείων συνοχής και άλλων χρηματοδοτικών προγραμμάτων όλα τα μεγάλα έργα της Ημαθίας.


Η Φρόσω Καρασαρλίδου αναφέρθηκε στη συμβολή του Νίκου Παππά στον τομέα της ενημέρωσης, ξεκαθαρίζοντας όπως είπε το άναρχο τοπίο κυρίως στα διαδικτυακά μέσα, ενώ αναφέρθηκε και στην παλιά αγορά της Κουλούρας και στην τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την εξέλιξη του θέματος. 


Ο Αντώνης Μαρκούλης μίλησε για τις προσπάθειες που γίνονται σε τοπικό επίπεδο από την παράταξή του και υπογράμμισε την προσφυγή που έκανε στο ΣτΕ σχετικά με την ακύρωση του πρώτου νόμου της ΝΔ για την τοπική αυτοδιοίκηση, δηλώνοντας πεπεισμένος πως θα γίνει δεκτή.

Ο Χρήστος Αντωνίου αναφέρθηκε στις ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ για το Τελωνείο της Κουλούρας.


Παίρνοντας τον λόγο ο Νίκος Παππάς, αναφέρθηκε αρχικά στην τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Βέροια, την περίοδο της Συμφωνίας των Πρεσπών, όπου μερίδα πολιτών συγκεντρώθηκαν εκτός του χώρου της εκδήλωσης φωνάζοντας συνθήματα περί προδοσίας. Χαρακτήρισε την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ιστορικά δικαιωμένη σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών και «Ως δικαιωμένη θα πρέπει να αντιμετωπίζει ακόμα και τους πιο φανατικούς με ψυχραιμία και με την αυτοπεποίθηση μιας δύναμης που έβαλε τα θεμέλια για λύση σε ένα μείζον πρόβλημα .... 
Φαντάζομαι πως αυτοί που μας θεωρούσαν τότε προδότες, θεωρούν τώρα προδότες και αυτούς που εφαρμόζουν την Συμφωνία», είπε, συμπληρώνοντας πως οι επιλογές της ΝΔ είναι αυτές που γίνονται εις βάρος των εθνικών συμφερόντων.

Σχετικά με τις υποδομές στην Ημαθία, είπε χαρακτηριστικά, «Θα σας πω μια κουβέντα παρηγοριάς. Δεν πρέπει να αισθάνεστε μοναξιά στην Ημαθία. Η εικόνα εγκατάλειψης δημόσιων κτιρίων και υποδομών είναι πανελλαδική και έχει δυστυχώς μεγάλο αντίκτυπο στις δυνατότητες της περιοχής. Η κυβέρνηση αδυνατεί να αντιληφθεί πως νομοί όπως η Ημαθία δεν είναι οριακά ακριτικοί αλλά νομοί κρίσιμοι».

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως είχε μια επιτυχημένη διακυβέρνηση, έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, άφησε ιστορική παρακαταθήκη, άφησε για πρώτη φορά γεμάτα ταμεία, ενώ δήλωσε πως η παράταξη είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να δώσει τη μάχη των εκλογών, η οποία θα είναι νικηφόρα και θα είναι το πρώτο κόμμα. «Η ΝΔ θα δώσει μάχη να πείσει τον λαό ότι η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κόστισε στον λαό, αλλά δεν θα την αφήσουμε», συμπλήρωσε, ενώ αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τη φθορά της κυβέρνησης, λέγοντας πως αυτό δεν σημαίνει ότι η φθορά θα γίνει στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν περιμένεις ο κόσμος να κουραστεί και να ψηφίσει κάτι άλλο. «Χρειάζεται μάχη και συσπείρωση. Συστράτευση από την ριζοσπαστική αριστερά έως το προοδευτικό κέντρο. Η κοινωνία χρειάζεται μια ισχυρή αριστερή προοδευτική παράταξη. Εμείς έχουμε πλέον στελεχειακό βάθος, συσσωρευμένη πείρα και αυτοπεποίθηση, ένα θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και την οικονομιά. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε».

Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε πως θα γραφτεί στην ιστορία ως ο πρώτος εν ενεργεία Πρωθυπουργός που δήλωσε κάτι πρωτάκουστο, πως από την επόμενη κάλπη δεν θα σχηματίσει κυβέρνηση. 

Σε ερώτηση του veriotis.gr σχετικά με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, που ανήκουν στην Προοδευτική Συμμαχία και που αναμείχθηκαν ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, υποστηρίζοντας κάποιοι δημόσια κάποιον υποψήφιο και πηγαίνοντας κάποιοι άλλοι -σύμφωνα με φημολογίες- να ψηφίσουν, ο Νίκος Παππάς απάντησε πως, δεν θα σχολιάσει φήμες και πως «κάποιος μπορεί να εκφράσει άποψη για το τι θα ήθελε να συμβεί. Αυτό όμως είναι άλλο ζήτημα. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., ασπάζονται το καταστατικό και το πρόγραμμά του και το υπηρετούν με συνέπεια». Σχολιάζοντας νωρίτερα τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, είπε πως η παράταξη δεν ανακατεύεται με τα εσωτερικά άλλων κομμάτων και πως τα κόμματα κρίνονται από τον τρόπο που απαντούν στα μείζοντα ζητήματα της κοινωνίας.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Ελιά, όπου απάντησε και σε ερωτήματα πολιτών.

Δείτε φωτογραφίες:




























































34 σχόλια:

  1. Η Νότια Μακεδονία στηρίζει αλέξη τσιπρα και σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακου κε ΝοτιοΜακεδονιτη....επι απειρα χρονια τα παιδια που γεννιοντουσαν σε αυτη την χωρα μαθαιναν οτι ειναι Μακεδονες. Η Κυβερνηση - κομμα που στηριζεις τι εκαμνε τοσα χρονια;;;; Σε δουλευε και μας δουλευε ολους. Τι δεν καταλαβαινεις εκτος αν σου αρεσει το δουλεμμα που τρωγαμε επι χρονια...Αντε τελειωστε με την καραμελλα αυτη. Αν ειχες γεννηθει εκει ηθελα να ηξερα πως θα ενοιωθες οτα παμπολα κρατη την ειχαν αναγνωρισει με σκετο το ονομα Μακεδονια.

      Διαγραφή
    2. Άσχετος είσαι... Δεν πήραμε τίποτα. Πουθενά δεν θα μπαίναμε αν δεν δίναμε το οκ..

      Διαγραφή
  2. Ο κόσμος δυστυχώς πεθαίνει και ο ΣΥΡΙΖΑ τον χαλβά του,εσύ τώρα μας θυμήθηκες, γιατί ήρθες δεν μας έλλειψες, κανεις δεν σας χρειάζεται, υγεία να έχουμε να ζήσουμε και καλές γιορτές να έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς κ. Παππά όπως θεωρήσαμε και θεωρούμε ΠΡΟΔΟΤΕΣ εσάς για τη συμφωνία των Πρεσπών, το ίδιο ΠΡΟΔΟΤΕΣ θεωρούμε και αυτούς που συνεχίζουν και την εφαρμόζουν, δηλαδή τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του. ΚΑΜΙΑ δικαίωση όμως για αυτή τη συμφωνία, μάλλον έτσι σας βολεύει να λέτε για να παρηγοριέστε μεταξύ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν το ΠΑΣΟΚ ξαναπάει στο 30%,θα επιστρέψει ο τολκας πίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η γιαγια μου ειχε ροδες θα ητανε πατινι

      Διαγραφή
  5. Αληταριά της πολιτικής, πουλήσατε την ιστορία της Μακεδονίας και έχετε το θράσος να έρθετε να μας μιλήσετε κι όλας.
    Το καλό είναι πως σε αυτές τις συγκεντρώσεις βλέπουμε και τα τοπικά λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω εσεις κρυβεσθε γιατι περιμενετε το μανα εξουρανου....

      Διαγραφή
    2. Ώπα. Εσκασε μύτη ο προφέσορας Ανώνυμος9 Δεκεμβρίου 2021 - 11:22 π.μ.
      Που χάθηκε ρε άρχοντα και σε ψάχναμε. Εξου και το εξουρανού ε;
      Μήπως ξέρεις που βόσκει και ο Εντης Ουρανής ή να ρωτήσουμε τον εν τοις ουρανοίς; Με περισπωμένη ειναι αλλά τι σου λέω τώρα; Εσυ και ο Σύ ριζας να ειστε καλά. Τον Αρτονυμόν να προσέχεις. Πολύ κ@λόπαιδο.

      Διαγραφή
  6. Είμαστε το μόνο κράτος στον Κόσμο που (εξ' αιτία σας) έχουμε συμφωνήσει να αναγνωρίσουμε ένα κράτος με ένα όνομα (Βόρεια Μακεδονία), τους πολίτες του με άλλο (Μακεδόνες) και τη γλώσσα τους επίσης με άλλο (Μακεδονική γλώσσα), διαβάστε στη συμφωνία,
    (ΜΕΡΟΣ 1
    ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ,
    ΤΩΝ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ
    ΚΑΛΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
    ΑΡΘΡΟ 1
    Το σύντομο όνομα του Δεύτερου Μέρους θα είναι «Βόρεια Μακεδονία».
    β) Η ιθαγένεια του Δεύτερου Μέρους θα είναι Μακεδονική/πολίτης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, και θα εγγράφεται έτσι σε όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα.
    γ) Η επίσημη γλώσσα του Δεύτερου Μέρους θα είναι η «Μακεδονική γλώσσα»).
    Για όσους από εσάς δεν πιστεύουν η επίσημη συμφωνία....(https://government.gov.gr/wp-content/uploads/2019/01/prespes_26.6%CE%A735.5_5.pdf στο Άρθρο 1 και ειδικά στο τέλος στο σημείο Ρηματική Διακοίνωση της ΠΓΔΜ για ιθαγένεια και γλώσσα).
    Για να ξέρουμε αν η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αισθάνεται ιστορικά δικαιωμένη σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως αναφέρει και προτρέπει παραπάνω ο πρώην Υπουργός.
    Προς το παρόν πάντως η (Βόρεια Μακεδονία) δεν τηρεί τη συμφωνία προκλητικά και η Βουλγαρία δεν δέχεται στις εθνικιστικές διεκδικήσεις που εσείς δεχθήκατε.
    Καθαρές κουβέντες κυρίες και κύριοι και αφήστε την ιστορία να καταγράψει μόνη της τα γεγονότα, μην προσπαθείτε να καθοδηγήσετε και αυτήν.....
    (πάταξον μεν άκουσον δε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε κυριε λεω να παρουμε τα οπλα για αυτην την "προδοσια" που μιλας. Ξεκιναμε γιατι τα λογια τα παχια και τα μεγαλα τα λεγατε αλλα τωρα ουτε μια διαδηλωση δεν κανατε δηθεν Μακεδονομαχοι...αρα εισθε προπαγανδιστες και τιποτε αλλο.

      Διαγραφή
    2. Στον (Ανώνυμος9 Δεκεμβρίου 2021 - 11:27 π.μ.)
      Καλά τα συνθήματα αλλά για την ουσία δεν μας λες κάτι. Τα λέει η Συμφωνία ή όχι ; Είναι αληθινά αυτά που σου παρουσιάζω ή όχι ; Τα υπογράψατε ή όχι ; Για εσάς μιλάμε τώρα, εσείς την υπογράψατε, πάψτε να ψάχνετε σε άλλους ευθύνες, κοιτάξτε τι κάνατε εσείς. Τούς άλλους θα τους δούμε μετά.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ (Ανώνυμε 9 Δεκεμβρίου 2021 - 11:27 π.μ.) εύχομαι να μην χρειαστεί να πάρουμε τα όπλα, εξ' αιτία σας, αλλά ακόμα και αν χρειαστεί δεν ελπίζει κανείς στη δική σας συμμετοχή. Είναι γνωστές οι απόψεις σας για το Στρατό, τη θητεία κλπ. Οπότε ξέρουμε ότι είμαστε μόνοι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Απάντησε μόνο στον (Ανώνυμο 9 Δεκεμβρίου 2021 - 9:02 π.μ.) κάτι που να στέκει στη λογική αν μπορείς. Καλύτερα όμως να μη μιλήσεις διότι είναι αποστομωτικά και αδιάψευστα τα όσα αποδεικνύει. Ομολογώ ότι είναι τόσο ξεκάθαρα που θα τα χρησιμοποιώ και εγώ ως επιχειρήματα. Μπράβο του. Η Αλήθεια όπως είναι.

      Διαγραφή
    4. Η απαντηση ειναι μια. Μεχρι πριν την συμφωνια ολοι λεγοταν Μακεδονες και ολοι εισασταν μουγκα. Εξηγηστε γιατι;;;

      Διαγραφή
    5. Στον (Ανώνυμος9 Δεκεμβρίου 2021 - 2:25 μ.μ.)
      Διότι δεν υπήρχε δική μας συναίνεση. Και δεν μπορούσαν να μπουν στην ΕΕ.
      Τώρα χάριν του ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς ΥΠΆΡΧΕΙ η συναίνεσή μας . Ελπίζω να το κατάλαβες τώρα.

      Διαγραφή
  7. Από πότε τα αποδημητικά πουλιά σταματάνε για ξεκούραση στην ελιά??Γιατί δεν σταματήσατε στο ποτάμι??έχει πολλή νερό και θα πνιγείτε??Και καλό θα είναι είναι κάποια καρναβάλια απο τής φωτογραφίες να μην κουνατε το δάχτυλο στους άλλους συμπολίτες σας για την κορονομασκα..που δεν φοράτε ουτε αναμεταξύ σάς..το Κόμμα του λαού ψηφίζει μέτρα κατά τού!!ουουουσσττ ρρρεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήρθες και εσύ να μας σώσεις...... Φτάνει πια με τόσους σωτηρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί σου και εγώ, θα είναι ο Σωτήρας της πόλης μας.

      Διαγραφή
  10. Νέα αρχή διαβάζω πίσω σου; Γιατί νέα; Τι έγινε με την παλιά αρχή; Κούτσαινε; Είχε ζοχάδες; Σούρωσε απο τις γράπες; Και αν θες νέα αρχή, ελεύθερος να την κάνεις. Εμάς τι μας θές; Μαζί ήρθαμε; Μαζί βαρούσαμε τα νταούλια; Αμε στο καλό Νικόλα μου. Και να ξέρεις οτι εκτός απο την αρχή, εχει και Νέα Καλικράτεια, Νέα Απολλωνία, Νέα Μάκρη. Μπορεί να πέρασε απο το μυαλό σου να δημιουργήσεις εδω σχολή ανώτερου επιπέδου γιδοβοσκών αλλά, ξέχασέ το. Ηδη εχουμε γιδοβοσκούς σε πληθώρα, με μεταπτυχιακό στο βέλασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, πολλούς για λίγο, αλλά σίγουρα όχι όλους για πάντα...
    πιστεύτε ότι έχουμε ξεχάσει τον αγράμματο καταληψία και τη συμμορία του. Αυτόν που άνοιξε ορθάνοιχτα τα σύνορα και έφερε εκατοντάδες λαθρομαντήλες και ταξικά αδέλφια του (έχει η θάλασσα σύνορα; Έλα ντε.) και μάλιστα δηλώνει ότι θα το επαναλάβει όταν έρθει στην εξουσία και θα γκρεμίσει το «τείχος του αίσχους» . Αυτόν που έκανε 10 πορείες την ημέρα εν μέσω καραντίνας για να ελευθερώσει τον ακροαριστερό αμετανόητο δολοφόνο σύντροφό του. Αυτόν που λύσσαξε να βγούμε από την Ευρώπη, και τώρα να πληρωνόσαστε με λεφτά της MONOPOLY. Αυτόν που σε 3 ώρες έκαψε ζωντανούς 103 ανθρώπους (στη κυριολεξία 103 ανθρώπινες λαμπάδες, πολλά μικρά παιδιά) και την επόμενη ημέρα για να πνίξει τον πόνο του έπινε μοχίτο και κάπνιζε τις πουράκλες του στη θαλαμηγό της φίλης του της εφοπλίστριας. Αυτόν που μας δουλεύει ότι νοικιάζει με 500 ευρώ (μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις) παραθαλάσσια βίλα 143 τ.μ. στο Σούνιο. Αυτόν που διέλυσε τη παιδεία και θέλει να εισάγονται αγράμματοι σαν αυτόν απλώς δίνοντας λευκή κόλλα, αιώνιοι φοιτητές για 20 – 25 χρόνια, να τους πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι απλώς για να κάνουν καταλήψεις, ενώ την ίδια ώρα αυτός στέλνει τα παιδιά του στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της μεγαλοαστικής τάξης από προνήπια κιόλας. Αυτόν που αν κυβερνούσε τώρα με τον κολλητό του τον Πολάκη υπουργό υγείας θα θρηνούσαμε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και οι ΜΕΘ θα έφταναν στις ανοικτές πλατείες. Για αυτά και για άλλα πολλά σας διαβεβαιώνουμε ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΆΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. Ραντεβού στις κάλπες, όποτε κι αν γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μπορείς να συνεχίσεις να λες και άλλα...
      Μπράβο ρε φίλε.
      Μια φορά άκρα αριστερά φτάνει.
      Κάναμε κυβέρνηση την νοοτροπία του 3%.

      Διαγραφή
    2. Ωραίος για ενα τουλάχιστον πράγμα. Δεν ξεχνάς, Όποιος ξεχνάει, τα ξαναλούζεται. Οποιος ξεχνάει, δεν έχει αύριο. Όποιος ξεχνάει, τον πηγαινοφέρνουν. Και να τα γράφεις συχνά, για να θυμούνται περισσότεροι. Μη βαριέσαι. Γράφε. Ειναι ενας τρόπος κι αυτός κοινωνικής προσφοράς.

      Διαγραφή
    3. Για κουνα το κεφαλι σου μηπως και φυγουν τα πιτουρα απο το ΣΚΑΙ που περνεις ανελλιπως. Αληθεια τις επιταγες απο τον Κουλη τις περνεις στο γραμματοκιβωτιο η στην θυριδα σου;;;

      Διαγραφή
  12. Πούλησαν την Μακεδονία γιατί τους το ζήτησαν η Μέρκελ και οι Αμερικάνοι. Για όλους εμάς τελειώσανε. Μεταξύ τους ας πίνουν τσαγάκι στην Εληά. Γραφικοί είναι πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμια διαδηλωση θα κανετε η σας εδωσε εντολη ο Αδωνις και ο Βοριδης μην κανετε κακο στα συμφεροντα τους;;; Μικρο μυαλο, μικρη μνημη, εχουν καποια οντα στην γη.

      Διαγραφή
  13. Εδώ δεν γνωρίζει ο ακατονόμαστος ποιο νησί είναι η Λέσβος και ποιο νησί είναι η Μυτιλήνη ,θα δίσταζε να δωσει ορο βορεια μακεδονια σε βουλγαροσκοπιανους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ πάντως διέκρινα 4 άτομα που ήρθαν στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ …δε ντρέπεστε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ να ντρεπεσαι για τον Υποθργο σας τον Γιαννοπουλο που δηλωσε οτι θα παει να ψηφισει Λοβερδο. Τι αλλο μπορει να πει για την καταονιασμενη κακια που σας εβαλε το χερι στην μαυρη τσεπι σας ολους μαζι με τους καναλαρχες και δεν μπορουν να το χωνεψουν. Αν θελετε να ζειτε ετσι με ψιχουλα και οι λιγοι να σας κανουν οτι θελουν μεινετε εκει που εισθε να τρωτε αυθονο τυρι μεχρι ξαναπιτσιασει.

      Διαγραφή
  15. Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ για την συμφωνία των Πρεσπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ти си агент од cкопје и не можеш да сокриеш ...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ