Quantcast

http://picasion.com/

Μυστακίδης: «Ο Πρόεδρος της Βέροιας είναι κύριος και αξίζει να είναι στη Superleague»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Μυστακίδης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της Βέροιας, με αφορμή την ημέρα γενεθλίων του, μίλησε για τους προσωπικούς στόχους του, τον διακόπτη που πρέπει να γυρίσει ο ΠΑΟΚ αλλά και το υλικό που διαθέτει ο Δικέφαλος. Eπίσης μίλησε με πολύ εγκωμιαστικά σχόλια για τον Πρόεδρο της Βασίλισσας του Βορρά, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι κύριος και ότι αξίζει να είναι στα μεγάλα σαλόνια. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Υγεία να έχουμε, τα πόδια μας να είναι καλά. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά στη Βέροια, είμαι πολύ ευχαριστημένος, ο πρόεδρος είναι κύριος και αξίζει να είναι στη Superleague 1. Το ποδόσφαιρο είναι το όνειρο του μικρού Γιάννη και τα καταστήματα εστίασης που έχουμε είναι για τα αδέρφια μου».

Για τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Έχω συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ, είναι τα μοναδικά παιχνίδια που βλέπω από το πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα που έχει μεγαλώσει από τα δύσκολα και ξέρει πως να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Ξέρει τον σύλλογο ο Λουτσέσκου, έχει το κλειδί για να γυρίσει το κλίμα ενώ έχει και παίκτες που μπορούν να γυρίσουν την κατάσταση».

Για να προσθέσει αναφορικά με το υλικό που έχει ο Λουτσέσκου:
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έχουν κάνει οι παίκτες και η ομάδα. Θα πρέπει αυτοί οι παίκτες να αλλάξουν την κατάσταση στην αρχή γιατί είναι αυτοί που ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Η χρονιά πέρσι έμοιαζε χαμένη και στο τέλος πήρε το Κύπελλο. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν από την μία ημέρα στην άλλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ