Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάγεψε τη Νάουσα η influencer των 100.000 followers - Πόζαρε στα χιόνια και τρέλανε το instagram

Η Έλενα Αμανατίδου, είναι μια καλλονή, ακριβώς όπως και η αδελφή της Άννα, η οποία κατά το παρελθόν είχε περάσει με επιτυχία από το Greece Next Top Model και είχε φτάσει στην τετράδα, αν και αποχώρησε λίγο πριν… πιει νερό. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Έλενα Αμανατίδου είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, καθώς αγγίζει τους 100.000 followers στο instagram. Tις προηγούμενες ημέρες, τo πανέμορφο μοντέλο επισκέφθηκε τη Νάουσα και διέμεινε σε ένα εκπληκτικό σαλέ, όπου συχνάζουν οι επώνυμοι της Ελληνικής show biz. 

Η Έλενα Αμανατίδου έδειξε να εντυπωσιάζεται από την μαγεία της Ημαθιώτικης φύσης και ανέβασε πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί εκατοντάδες likes και σχόλια, με τους θαυμαστές της να μιλούν με εγκωμιαστικά σχόλια τόσο για την ίδια, όσο και για την όμορφη περιοχή.

Δείτε φωτογραφίες:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ