Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η επιστροφή του «Καλά Καθούμενα»: Ένα μαγαζί, μια παρέα!

Εκπληκτικές βραδιές με live μουσική και φοβερό φαγητό
Οι μερες των εορτών έφτασαν και πλέον ήρθε η στιγμή να χαλαρώσουμε απ' όλα αυτα τα διαφορετικά που συμβαίνουν στη ζωή μας τον τελευταίο χρονικό διάστημα και έχουν αλλάξει την καθημερινότητά μας! Ύστερα από θερμή και γλυκιά απαίτηση που έλαβε η διεύθυνση του εστιατορίου «Καλά Καθούμενα» από τον κόσμο που το εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια, πάρθηκε εν τέλει η απόφαση, ώστε το αγαπημένο στέκι όλων των καλοφαγάδων, να ανοίξει και πάλι πριν από τις γιορτες των Χριστουγέννων.

Μας περιμένει σαν τον παλιό καλό καιρό, τότε που όλο το μαγαζί ήταν μια μεγάλη παρέα! Πάντα με την υπογραφή της κορυφαίας ποιότητας και λαμβάνοντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και κρατώντας τις σωστές αποστάσεις ασφαλείας.


Φυσικά όλα τα φαγητά, προσφέρονται και σε πακέτο για όσους θέλουν να γευτούν την κουζίνα του «Καλά Καθούμενα» στο σπίτι τους (τηλ. παραγγελιών στο 6986946110).

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια των εορτών θα πραγματοποιηθούν live βραδιές με την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, όπου το κέφι και η διασκέδαση θα χτυπήσουν κόκκινο. 

Facebook εδώ

Ιnstagram εδώ

Πάρτε μια γεύση από το εκπληκτικό μενού του αγαπημένου εστιατόριου επί της οδού Κοντογεωργάκη στο κέντρο της Βέροιας:
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ