Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απάντηση Δημάρχου Βέροιας στον Παυλίδη για την σύσκεψη για τον Βιολογικό Καθαρισμό της ΔΕΥΑΒ

Από τον δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ενοχλημένος από την παρουσία του κ. Γκανάτσιου και στελεχών της ΔΕΥΑΒ, των καθ’ ύλην αρμόδιων για το θέμα της λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού, προχωρήσατε κ. Παυλίδη για ακόμα μία φορά σε ανακριβείς αιτιάσεις όταν γνωρίζετε πολύ καλά ότι για τη διαχείριση του βιολογικού εκείνοι που θα απαντήσουν και άρα πρέπει να παρίστανται είναι η ΔΕΥΑΒ και ο κ. Γκανάτσιος.

Όσον αφορά στην ευαισθησία σας για τους δημοσιογράφους θα πρέπει να ανακαλέσετε την πολύ πρόσφατη μνήμη σας, καθώς εσείς ήσασταν εκείνος που ζήτησε συνάντηση στο γραφείο Δημάρχου (χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων). 

Βέβαια θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι κανείς δημοσιογράφος δεν εμφανίστηκε πλην ενός που εσφαλμένα (ή ηθελημένα) κατάλαβε ότι η συνάντηση ήταν ανοιχτή. Και βέβαια θα πρέπει να γνωρίζετε τόσο εσείς όσο και ο εκπρόσωπος της παράταξης Μαρκούλη, κ. Θεοδωρίδης, ότι δεν θα μπορούσε να γίνει οποιαδήποτε σύσκεψη με την παρουσία ενός και μόνο δημοσιογράφου, αφού κανένα τοπικό μέσο ενημέρωσης δεν κλήθηκε.

Μείνετε ήσυχος, γιατί η ανακοίνωσή μας να συζητήσουμε το θέμα του Βιολογικού Καθαρισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο θα δώσει την ευκαιρία να ενημερωθούν άπαντες γι’ αυτό.

5 σχόλια:

  1. Ο κ. Παυλίδης για μια ακόμη φορά αναστατώνει την κοινωνία της Βέροιας με ανακοινώσεις στο τοπικό τύπο , με δήθεν στοιχεία και τα βάζει με μια υπηρεσία κοινωφελή σε ένα θέμα που θα έπρεπε ν ατο θέσει στο Δ.Σ. ΤΗ ςβΈΡΟΑΙς . Νομίζω ότι λαϊκίζει ! Πάτε και καμμιά φορά στα γραφεία της ΔΕΑΥΒ και όχι με αλληλογραφία με Γερμανία κύριε Παυλίδη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενοχλεί η αλληλογραφία με Γερμανία; Απαγορεύεται; Δεν πρέπει;
    Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι αλλά ο κύριος δεν πέρασε από τα γραφεία , θα πάθει ζημιά όταν θα του έλθει η μήνυση από την υπηρεσία , μπές στην διαύγεια της Δευαβ , ήδη πήρε απόφαση για εξώδικο πρός κάθε ......! Διαβάστε ρε.....

      Διαγραφή
  3. Κανονικά ο δήμαρχος θα έπρεπε να μοιράσει χάρτες στο που βρίσκονται τα γραφεία καί κυρίως ο βιολογικός για να μην χαθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΔ: ΨΤΕΤΟΛΠ9-Ε36 στην Διαύγεια
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    από το υπ’ αριθ. 20/2021 Πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής
    Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Βέροιας
    Αρ. αποφ. 321/2021 Περίληψη
    Έγκριση ορισμού και εξουσιοδότησης δικηγόρου για κατάθεση
    μηνυτήριας αναφοράς για την λειτουργία του Βιολογικού
    Καθαρισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ