Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το 'πιασε η γάτα ο Κούγιας - Έτσι θα πάρει η Βέροια το πρωτάθλημα

Vamos Veriara!
Μετά το 1-1 μέσα στην Λάρισα και την ισοφάριση που φάγαμε στις καθυστερήσεις, το μήνυμα εστάλη σ' όλη την Ελλάδα. Μάγκες, η Βέροια επέστρεψε! Ήταν ένα παιχνίδι αποδείξεων. Έχεις την βαριά φανέλα που χρειάζεσαι για τα μεγάλα σαλόνια; Έχεις παίκτες με προσωπικότητα; Έχεις προπονητή με εμπειρία και γνώση; Έχεις διοίκηση με όραμα; Ναι κύριοι, η Βέροια στάθηκε σαν «Βασίλισσα» μέσα στην Λάρισα και έφυγε... σκασμένη από το «Αλκαζάρ» που δεν πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Ο Κούγιας, που είναι γάτα, αμέσως κατάλαβε πως η ομάδα της Ημαθίας έχει αλλάξει επίπεδο. Βέβαια σε καμία περίπτωση μην υποτιμάτε τον κοντό. Θα κάνει το come back. Να είστε σίγουροι για αυτό. Μην τον υποτιμάτε. 

Από εκεί και πέρα, βλέπω η Ξάνθη να είναι μια από τις βασικές ανταγωνίστριες της Βέροιας. Στην Ακριτική πόλη γίνεται πολύ καλή δουλειά και έχουν τεχνογνωσία. 30 χρόνια «φούρναροι» στην Α' Εθνική ήταν, δεν είναι τυχαίο! Και πέρσι έχασαν την άνοδο στα μπαράζ.

Την άλλη αγωνιστική παίζουμε με αντίπαλο τον Απόλλων Λάρισας. Ένα πονηρό ματς που αν δεν προσέξεις, μπορεί να γίνει ζημιά. Θέλει προσοχή! Μετά από τρεις μέρες, πάμε μέσα στον Ολυμπιακό και μετά κλείνεις τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σου, για τα Χριστούγεννα, εντός με τον Πανσερραϊκό. 

Αν σε αυτά τα παιχνίδια πάρεις από 7 έως 9 βαθμούς, τότε μιλάμε ξεκάθαρα για τον εφικτό πλέον στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος! 

Vamos Veriara!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ