Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκέτη μαγεία το χιονισμένο Ξηρολίβαδο!

Κρύο, ψιχάλα και μουντίλα στη Βέροια; Χιονάκι και λευκό τοπίο στα ορεινά χωριά της, που δέχθηκαν την πρώτη λευκή... εισβολή για τον φετινό χειμώνα. Ειδικά το Ξηρολίβαδο, που είναι ένας από τους ορεινότερους οικισμούς της Ελλάδας, αυτές τις ημέρες ντύθηκε στα «λευκά» και είναι μαγεία! Και για όσους από εμάς δεν μπορούμε να ανέβουμε για βόλτα και να το απολαύσουμε από κοντά, ο Ιωάννης Τσιαμήτρος μεταφέρει στις οθόνες μας τις μαγευτικές εικόνες από το χιονισμένο γραφικό χωριό του δήμου Βέροιας. Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες από το χωριό και την μαγευτική διαδρομή:
























7 σχόλια:

  1. Και εκει εχει Βλάχους αλλα οχι σαν το Σέλι.
    Γιαυτό ειναι μαγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν τα ...βορεια προαστεια του Σελιου δεν εχει.....

      Διαγραφή
    2. Μαγεια χωρις νερο και χωρις καν ενα μαγαζι τον χειμωνα ανοιχτο ..δεν νοειτε...

      Διαγραφή
    3. Εσένα τι σε πειράζει να φας μαγεία, να πιεις μαγεία, να διασκεδάσεις μαγεία. Εμείς εδω, ετσι λέμε τη μαγεία. Πας αλλού και οι ανόητοι, ανοίγουν ταβέρνες, καφενεία, καφέ, χιονοδρομικά, καταλύματα κλπ. Μα τόσο ανόητοι. Μέσα στο κρύο πάνω στο βουνό για τέτοια είμαστε; Κουκούτσι μυαλό. Εμείς όμως εδω ε; Μαγεία.

      Διαγραφή
  2. χώρια οι ανεμογεννήτριες πάνω απ' το κεφάλι σου που πληγώνουν το τοπίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο γκρινιάρηδες γράφουν εδώ μέσα ; Κάνετε τίποτε εσείς που γράφετε για τα ορεινά χωριά μαζί με τους κυβερνώντες. Πού να κανετε κάτι, αφού εσείς οι ίδιοι είστε ο καθρέπτες των κυβερνώντων. Αυτούς εσείς ψηφίζετε και μετά γκρινιάζετε και είστε έτοιμοι για διχόνοιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ου ζουλιάριδες , ρε ξου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ