Quantcast

http://picasion.com/

Χριστοφορίδης: «Ξέρω που πονάει ο Φίλιππος και τι πρέπει να αλλάξουμε»

Ο Δημήτρης (Τάκης) Χριστοφορίδης πραγματοποίησε την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στο Μακροχώρι την πρώτη του προπόνηση ως α’ τεχνικός του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας Volleyball. Ο 57χρονος πολύπειρος προπονητής και υπεύθυνος αναπτυξιακών τμημάτων των «ερυθρόλευκων της Βέροιας», έπειτα από δύο σχεδόν δύο χρόνια ως συνεργάτης του Σωκράτη Τζιουμάκα, που μαζί με τον γιό του Γιώργο, αποτελούν πλέον παρελθόν από την ομάδα, επέστρεψε στο Δ. Βικέλας έπειτα από 21 χρόνια ως head coach του Φιλίππου στην Α2 Εθνική και στρώθηκε αμέσως στην δουλειά, με στόχο την ανάκαμψη της αγωνιστικής και ψυχολογικής εικόνας της ομάδας μας.

Στην ομιλία του προς τους γνώριμους σε αυτόν αθλητές, ο Σκυδραίος τεχνικός, επεσήμανε πως πλέον οι προπονήσεις θα γίνονται στους «δικούς του» ρυθμούς και ξεκαθάρισε στα παιδιά την προσωπική του προπονητική του φιλοσοφία, θέτοντας τους δικούς του όρους, αλλά και όρια. 

«Δεν θα δώσουμε εξετάσεις ποιοι είμαστε, με ξέρετε και σας ξέρω, αλλά με την αφορμή της ανάληψης των νέων μου καθηκόντων, θα ήθελα να αλλάξω κάποια, πράγματα, γιατί είμαι στην ομάδα και ξέρω που «πονάει» . Από εσάς ζητώ περισσότερη ένταση στην προπόνηση, θέλω ψυχολογία και δεν θέλω να σκέφτεστε μόνο τα δικαιώματά, αλλά και τις υποχρεώσεις σας προς τον σύλλογο» τόνισε ο κ. Χριστοφορίδης που ποντάρει πολλά στην πειθαρχία και στην ομοιογένεια της ομάδας, για την αποφυγή της 8ης θέσης στο πρωτάθλημα και τη διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τέλος αναφερόμενος στις συζητήσεις που είχε τελευταία με τη διοίκηση του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής, απέσπασε την δέσμευση πως η ομάδα θα ενισχυθεί σύντομα με καλούς αθλητές, όχι μόνο σε θέσεις που σήμερα παρουσιάζει καίριες ελλείψεις (διαγώνια, κέντρο), αφού θα διαθέτει και περισσότερες επιλογές στον πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ