Quantcast

http://picasion.com/

Θέλει μαγκιά να είσαι πιο ακριβή από τα λεφτά σου!

Η εγγονή του Λάτση που ήρθε στη Βέροια και δεν την πήρε χαμπάρι κανείς!

Θα μπορούσε να έρθει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας μετά βαΐων και κλάδων. Η είδηση της επίσκεψή της να αποτελέσει πρώτο θέμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Να την μεταφέρουν πολυτελέστατα τζιπ, να την συνοδεύουν μπράβοι και δεκάδες συνοδοί ασφαλείας, να την πολιορκούν δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερς, να έχει μια μεγάλη κουστωδία, ανάλογη του μεγέθους του ονόματός της. Ωστόσο, εκείνη την είδε... αλλιώς! Τόσο αλλιώς, που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στην τοπική κοινωνία της Βέροιας!


Ο λόγος για την Εριέττα Κούρκουλου, κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου και εγγονή του μεγιστάνα Γιάννη Λάτση. Η 28χρονη κόρη της Μαριάννης Λάτση βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 30 Νοεμβρίου στην «Πρωτοβουλία για το Παιδί» (δείτε εδώ), για να γνωρίσει από κοντά τα παιδιά που φιλοξενούνται στην συγκεκριμένη δομή και να ενημερωθεί για τις συνθήκες διαβίωσής τους. Ευγενική, πρόσχαρη και χωρίς ίχνος βεντετισμού, μοίρασε δώρα και ευχές στους μικρούς φίλους της. 


Η Εριέττα Κούρκουλου είναι γνωστή ακτιβίστρια, vegan και ιδιοκτήτρια του καταφύγιου «Save A Greek Stray». Λατρεύει τα ζώα και δίνει τον δικό της προσωπικό αγώνα για την προστασία της φύσης. Αίσθηση είχε προκαλέσει στο πανελλήνιο, όταν κατά το παρελθόν είχε βγει δημόσια και μίλησε για τον αγώνα που δίνει για να γίνει μητέρα και να αποκτήσει ένα παιδάκι με τον σύζυγό της. Τελικά η εγγονή του Λάτση, μετά από μεγάλες προσπάθειες και απογοητεύσεις που κράτησαν για πάνω από τρία χρόνια, τα κατάφερε και είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!


Την ώρα που άλλοι celebrities κάνουν πολυτελέστατα πάρτυ για να ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη τους, κάνουν διακοπές σε πανάκριβα μέρη, επιδεικνύοντας με αλαζονεία τον πλούτο τους, εκείνη λίγο πριν γίνει μανούλα, ήρθε σεμνά και ταπεινά στη Βέροια για να συναντήσει παιδιά που έχουν βιώσει την κακοποίηση στην ζωή τους.


Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτό. Θέλει μαγκιά να είσαι πιο ακριβή από τα λεφτά σου!

 

16 σχόλια:

  1. Αυτά να βλέπει η Μπελλα η βαφειτα η και πολλα αλλα ψώνια η ντεμεκ νεόπλουτες αλλα θελει παιδεία δεν θελει ........ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θεμα ειναι αν βοηθησει αυτα τα παιδια και να μην το εκανε απο αυτοπροβολη και μονο. αυτους τους πλουσιους ικανους τους εχω για ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εκανε σεμνα και ταπεινα αλλα σουπερ φωτος στο instagram της... ρε σε ποιον τα πουλατε αυτα;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΥΣ FOLLOWERS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να αυξησει τους φολουερς λεει ο αλλος! Μα πόσο χαζός μπορεί να είσαι ρε φιλε???? Ειναι η εγγονη του Λατση, λες να εχει αναγκη απο 1.000 και 2.000 ακολουθους? Αυτη αμα θελει αγοραζει και το ιδιο το instagram

      Διαγραφή
  5. Makari oloi oi plousioi na akolouthisoun to paradeigma tis. bravo koritsi moy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσγειωμένη. Εύγε της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλο η προσφορά και άλλο η ματαιοδοξία και αυτοπροβολή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φάτε τους πλούσιους. Κοπανίστε τους. Θυμάστε ποιοι το φωνάζουν αυτό; Αυτοί που θέλουν να φάνε τα έτοιμα των πλούσιων. Η κλειστή παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εκεί που έπινα καφέ στη Βέροια βλέπω μια ρε σα ποια μου μοιαζει, ποια μου μοιαζει; τελικά ηταν η λατσαινα. χαμπαρι δεν πηρα! μπαιδεγουει καλη λευτερια ευχομαι στο κοριτσι να βγει υγιεστατο το μωρακι της! ευχες απο μια φτωχια και ασημαντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λατσενα ελα να αγορασεις τον ΠΑΟΚ γιατι ο Σαββιδης δεν ριχνει λεφτα πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυρια Κούρκουλου στα Παιδιά της Άνοιξης στη Βέροια ομως δεν πήγες; Ενα τούβλο 30 ευρω να δώσεις που προσπαθούν με νυχια και με δοντια να χτισουν το νεο σπιτι τους. Αν θες πραγματικα να βοηθησεις μαθε και ενημερωσου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπραβο της ....Μονο που στεναχωριεμαι διοτι τετοια γεγονοτα δεν τα προβαλλει κανενα ΜΜΕ...μην τους χαλασει την σουπα. Αθορυβοι ανθρωποι γεματοι ανθρωπια...Αληθεια ποσοι ειναι αυτοι;;; μετρημενοι στα δεκα δακτυλα. Ολοι τα λαμογια στα παραθυρα με κορωνες και υποσχεσεις. Συνεπως δεν κανουμε αυτο που πρεπει Τι; να εξυμνουμε τους αθορυβους ευεργετες και να καταδικαζουμε τα αιωνια αρπακτικα της χωρας και τα αδηφαγα τζακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπατε όλα όπως έχουν , συγχαρητήρια για τον τρόπο σκέψης σας! Τα τοπικά ΜΜΕ αλήθεια πού ήταν; Μόνο πληρωμένες καταχωρήσεις για εκδηλώσεις του Δήμου και δελτία τύπου ξέρουν να δημοσιεύουν; Χειρότεροι απο Δημόσιοι υπάλληλοι, τη λέξη ρεπορτάζ τη γνωρίζουν; Εξαίρεση στάθηκε ο Βεροιωτης και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε αυτό.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχως κα Λαμπροπουλου για πολλα απο αυτα που συμβαινουν στην χωρα αυτη την ευθυνη την εχει ο υποτακτικος λαος, ο γλυφτης λαος και ο αμορφωτος κοινωνικα λαος, εκτος ενος ποσοστου εξαιρεσεων. Αυτα εχουν ψηχογραφησει οι εκαστοτε πολιτικοι και μας σερνουν απο το αυτι.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ