Quantcast

http://picasion.com/

Έφυγε από την ζωή ο Νίκος Λέφας

Συλλυπητήριο μήνυμα από τους «Αετούς Βέροιας»
Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία της Βέροιας, η είδηση του θανάτου του Νίκου Λέφα. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία 71 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ. στους Γεωργιανούς Βέροιας.

Συλλυπητήριο μήνυμα από την ομάδα μπάσκετ των Αετών Βέροιας:

«Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι αθλητές του συλλόγου εκφράζουν την οδύνη τους για τον αδόκητο χαμό του Νίκου Λέφα. Ο πατέρας του Γιάννη ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην κοινωνία της Βέροιας και από τους ανθρώπους που είχε πάντα ένα χαμόγελο «καρφιτσωμένο» στο πρόσωπο του.

Σύσσωμη η οικογένεια των Αετών Βέροιας συμπαραστέκεται στους οικείους του κυρ Νίκου, ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη σε όλους. Αντίο Νίκο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει…»

4 σχόλια:

  1. Καλό παράδεισο Νικολή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει 😟
    Θερμά συλλυπητήρια Πετρίνα και ιδιαίτερα στο Γιάννη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μαζεψες τα πραγμματα και έφυγες όπως ήτανε ένα από τα αγαπημένα σου τραγουδια... Καλο παράδεισο Νίκο αιώνια η μνήμη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλο παραδεισο φιλε θα εισαι παντα κοντα μας η υπεροχη φωνη της εποχεις μας συην οικοδομη στα νυχρερινα αθανατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ