Quantcast

http://picasion.com/

«Παγοδρόμιο» οι δρόμοι στο Σέλι - Στους -12 έφτασε η θερμοκρασία

Η έντονη παγωνιά των τελευταίων ημερών, με τον υδράργυρο να κάνει «βουτιά» στους -12, είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει μια υπόγεια βάνα στον δρόμο προς τις Κρύες Βρύσες. Τα νερά έκαναν σχεδόν όλο τον δρόμο «παγοδρόμιο», με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να κινδυνεύουν. Συνεργειο της ΔΕΥΑΒ βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου στο Σέλι, προκειμένου να αποκαταστήσει την βλάβη. Το νερό ήταν κομμένο για λίγες ώρες στο ορεινό χωριό του Βερμίου. 

Μάλιστα, έγινε αίτημα προς τον Δήμο να ανέβει όχημα και να ρίξει αλάτι, έτσι ώστε να διαλυθεί ο πάγος από το οδόστρωμα. Παράλληλα τα παιδιά του ΠΤΟΣ έβαζαν μέσα στην παγωνιά (τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!), τις τελευταίες πινελιές στον Χριστουγεννιάτικο φωτισμό του Σελιου.

Δείτε φωτογραφίες:









5 σχόλια:

  1. Τι τραβάν και αυτοί οι βλάχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στη Βέροια πολλοί έξυπνοι νοικοκυρέοι, καθαρίζουν και τρέχουν τα νερά στο δρόμο, κάνοντάς τους επικίνδυνους για ατυχήματα , ευτυχώς έριξαν αλάτι οι ιθύνοντες και ψιλοσωθηκε η κατάσταση, αλλά τα μυαλό της nasa συνεχίζουν το χαβά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας και χρόνια πολλά με υγεία, εκεί στην οδό φιλληπουπωλεως και Βάρνας στου Παπάγου οι κυρίες όλο το καλοκαίρι δεν έπλεναν τα μπαλκόνια τους , αυτές της παγωμένες μέρες ρίχνουν με τα λάστιχα ας προσέξουν λίγο γιατί δεν αργεί να γλιστρήσει κάποιο αμάξι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω. Μερικοί καραγκιόζηδες ρίξαν νερά πιο πάνω από το Πάσα Κιόσκι εκεί στη μεγάλη ανηφόρα δεξιά και έγινε παγοδρόμιο. Ήρθε η τροχαία και έριχνε αλάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι καραγκιόζηδες φίλε μου. Ξεσαμάρωτα ειναι που πέρα απο το τομάρι τους, δεν σκέφτονται τίποτε άλλο. Να εισαι σίγουρος, οτι αν γίνει καμια τράκα απο τα νερα που έριξαν και πάγωσαν, θα βγουν στο μπαλκόνι και θα γελάνε. Και οι υπάλληλοι, θα ρίχνουν αλάτι. Δεν θα ψάξουν να βρουν ποιος το εκανε να τους ρεζιλέψουν.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ