Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούλιαξε» παραμονή Χριστουγέννων η Αγορά - Με μάσκες, λίγα χαμόγελα και χωρις δρώμενα

Οικονομική «ανάσα» πήραν τα μαγαζιά
Το αδιαχώρητο επικράτησε την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στην Αγορά της Βέροιας. Από νωρίς το πρωί, χιλιάδες συμπολίτες μας βγήκαν βόλτα και πραγματοποίησαν τα τελευταία ψώνια τους ενόψει Χριστουγέννων. Το κλίμα ήταν γιορτινό και σ' αυτό βοήθησε ο πολύ καλός καιρός. 
Δυστυχώς όμως, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, δεν υπήρχε έντονο εορταστικό κλίμα, καθώς δεν ακουγόντουσαν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ούτε γινόντουσαν πολιτιστικά δρώμενα. Οι πολίτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία πειθάρχησαν στα μέτρα και φορούσαν μάσκες στους εξωτερικούς χώρους.

Από την άλλη πλευρά, οικονομική «ανάσα» πήραν τα εμπορικά καταστήματα, καθώς ο κόσμος ψώνισε και αυξήθηκε κατακόρυφα ο τζίρος των μαγαζιών. Μπορεί να υπήρξε μεγάλη ικανοποίηση, αλλά ήταν μια «σανίδα σωτηρίας», με τις ελπίδες να στρέφονται πλέον για την Πρωτοχρονιά.

Το πιο στενάχωρο όμως ήταν τα λιγοστά χαμόγελα, τα προβληματισμένα πρόσωπα των ανθρώπων, καθώς η πανδημία έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία τους. Ας ελπίσουμε ο νέος χρόνος να φέρει αισιοδοξία και χαρά σ' όλο τον κόσμο...

Δείτε φωτογραφίες από την Παραμονή Χριστουγέννων στην Αγορά της Βέροιας:












3 σχόλια:

  1. Χωρίς σακούλες στα χέρια βούλιαξε η αγορά. Γελάει ο κόσμος βεροιωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βούλιαξε στην μιζέρια, ρε Βεροιώτη γρασα έχεις στα μάτια και γράφεις ότι να είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόσμος υπηρχε πολυς στην αγορα και γενικά στους δρόμους αλλά τι τζίρος έγινε... είναι αλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ