Quantcast

http://picasion.com/

Στο «βαθύ κόκκινο» η Ημαθία

Ανανεώθηκε και πάλι ο επιδημιολογικός χάρτης του ΕΟΔΥ, με το «βαθύ κόκκινο» να επιστρέφει και να «βάφει» σχεδόν τη μισή Ελλάδα! Σύμφωνα με τον επικαιροποιημένο χάρτη, η Ημαθία όχι μόνο δεν ξεκοκκίνησε, πώς να γίνει αυτό άλλωστε με τριψήφιο αριθμό νέων κρουσμάτων καθημερινά, αλλά... βυθίστηκε στο «βαθύ κόκκινο», μαζί με άλλες 16 περιφερειακές ενότητες. Σύμφωνα με τους δείκτες με βάση τους οποίους εξιολογήθηκε ο νομός μας, ο δείκτης θετικότητας στην Ημαθία είναι στο 1,82%, η εμβολιαστική κάλυψη και οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί ξεπέρασαν το 50%, η εβδομαδιαία τάση είναι σταθερή ενώ ο 7ήμερος κινητός μέσος όρος κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους είναι στο 81,6.

Στο «βαθύ κόκκινο» είναι το Άγιο Όρος, η Λάρισα, η Μαγνησία, το Κιλκίς, η Ημαθία, ο Έβρος, η Πιερία, η Πέλλα, η Ξάνθη, η Δράμα, η Αρκαδία, η Θεσσαλονίκη, η Μεσσηνία, οι Σέρρες, τα Τρίκαλα, η Αχαΐα, η Καβάλα.

4 σχόλια:

  1. Πως να μην είμαστε στο βαθύ κόκκινο όταν δεν τηρούνται τίποτα από τα μέτρα; τι να πρωτοκανουν οι αστυνομικοί; ας πάνε να ελέγξουν σε κεντρικές καφετέριες και εστιατόρια που τους βάζουν ετσι μέσα.... χωρίς ελέγχους χωρίς τίποτα... δεν είναι αστεία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι γρίπη έχουν πεθάνει άνθρωποι χωρίς λόγο ακούγοντάς ότι είναι γρίπη, μην το αμελείτε κάντε τα εμβόλια δεν θέλουμε άλλους θανάτους γνωστών ,φίλων και συγγενών φτάνει πια ,να ζήσουμε φυσιολογικά όπως πριν , καταραμένη ΚΙΝΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν κάνετε την τρίτη δοση δεν θεωρείστε εμβολιασμένοι και θα κάνετε τεστ όπως και οι αλλοι,μετα θα εχει 4η 5η 6η 7η και καπουτ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. Με τον covit.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κατι δεν παει καλα, ισως πολλα, αλλα μεχρι τωρα ειναι το μονο επιστημονικό οπλο για αντιμετωπιση, οχι οριστικη λυση. εαν υπαρχει κατι αλλο , με επιστιμονικη βαση, οχι λογια,ματζουνια και ιδεολογηματα του καθε ασχετου και μη ειδικου να μας την πουν. Τα νουμερα σε νοσοκομεια και νεκροταφεια μιλανε!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ