Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έφυγε» στα 66 του ο δημοτικός υπάλληλος Νάουσας Αστέριος Τσίμπρης

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο Αστέριος Τσίμπρης. Ο εκλιπών εργαζόταν ως ελαιοχρωματιστής στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Νάουσας επί 20 χρόνια. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή και ώρα 14:30, από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Νάουσας. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 14:00. Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου Αστέριου Τσίμπρη απευθύνει και ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

«Απέραντη θλίψη και στεναχώρια μας γέμισε η είδηση του θανάτου του υπαλλήλου του δήμου μας Αστέριου Τσίμπρη. Ο εκλιπών, υπηρέτησε τον Δήμο Η.Π. Νάουσας με ήθος και συνέπεια, επί 20 χρόνια από την θέση του ελαιοχρωματιστή, στην Τεχνική Υπηρεσία.

Εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια ο ίδιος προσωπικά, αλλά και εκ μέρους όλης της δημοτικής αρχής και των εργαζομένων του δήμου μας, στην οικογένεια και στους οικείους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ