Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Τρελάθηκαν» οι καταστηματάρχες της Βέροιας και ανακοινώνουν εκπτώσεις ακόμα και 70%

Θα γίνει της «Black Friday» - Πώς θα αντιδράσει το καταναλωτικό κοινό;
Έτοιμοι να «κυνηγήσουν» εκπληκτικές προσφορές με την ευκαιρία της άτυπης εκπτωτικής ημέρας «Black Friday» την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου είναι σε μεγάλο ποσοστό οι Βεροιώτες καταναλωτές. Υπάρχουν αισιόδοξες προσδοκίες πως θα κινηθεί δυναμικά η Αγορά, μιας και ήδη βρισκόμαστε σε Χριστουγεννιάτικη περίοδο και ο κόσμος θέλει να ψωνίσει. 

Οι επιχειρηματίες της Βέροιας επιθυμούν την αύξηση του τζίρου τους, για να καλύψουν βασικές ανάγκες, αφού υπάρχει αρκετά μεγάλη πρόθεση για αγορές, Η συγκεκριμένη ημέρα θεωρείται θεσμός και έχει εξελιχθεί ως μια παράδοση τρόπον τινά, το να πάει να κάνει αγορές με φίλους και συγγενείς. 

Εάν δε, μέσα σε μόλις τρία χρόνια, θεωρεί ήδη την πραγματοποίηση αγορών στη Black Friday παράδοση για εκείνους και τους φίλους τους ή την οικογένειά τους, αυτό είναι κάτι το αξιοσημείωτο.

Από εκεί και πέρα, μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στα μαγαζιά της Βέροιας. Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ανακοινώνουν ο ένας μετά τον άλλον, τρελές εκπτώσεις που φτάνουν ακόμα και το 70%. Υπάρχουν βέβαια και οι πιο συντηρητικοί ιδιοκτήτες, που θα συμμετέχουν στην Black Friday, αλλά με μικρότερες εκπτώσεις της τάξεως του 20%, 30% και 40%. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ