Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το σάλπισμα, οι χειροπέδες του Δερμιτζάκη και τα σταφύλλια

Kataskopos speaking
Η νίκη της Βέροιας μέσα στον ΠΑΟΚ δεν ήταν απλά μια νίκη. Ήταν ουσιαστικά το σάλπισμα σ' ολόκληρη την Ελλάδα πως η «Βασίλισσα» επέστρεψε στα μεγάλια σαλόνια. Δεν είναι λίγο πράγμα να σε παρακολουθεί όλη η χώρα από την ΕΡΤ3, να χάνεις με 1-0 από το δεύτερο λεπτό και μέσα σε τρία λεπτά να το κάνεις 1-2. Αυτό σημαίνει μεγάλη ομάδα! Δείχνει πως έχεις την προσωπικότητα και το μέταλλο για να κάνεις πρωταθλητισμό. 

Μαέστρος ο Δερμιτζάκης στον πάγκο έβαλε «χειροπέδες» στον Πάμπλο Γκαρσία. Ειδικά στο πρώτο ημιχρόνιο, η Βέροια ήταν να την πιεις στο ποτήρι. Είχε ένταση, πάθος και μασούσε σίδερα. Μεσοεπιθετικά κατάπιε τον Δικέφαλο που έβλεπε κατά κύματα να έρχεται το τσουνάμι, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Μεγάλη εμφάνιση από τον Γιακουμάκη, αν και με μεγάλη δόση τύχης το γκολ - και ένας Πασάς που για ακόμη ένα ματς σκόραρε, έστω από την εσχάτη των ποινών. 

Η Βέροια είναι μόνη πρώτη στην βαθμολογία και πάει τρένο. Ουσιαστικά την επόμενη αγωνιστική κερδάς το Τρίκαλο και μετά πας στον Κούγια για να αποδείξεις αν είσαι έτοιμος για την άνοδο. Ακόμα και με Χ στο Αλκαζάρ αποκτάς πλεονέκτημα για το πρωτάθλημα! 

Ένα μήνυμα στο φίλαθλο κοινό... Μάγκες όλοι στο γήπεδο! Την άλλη Κυριακή θα πρέπει να είμαστε 3.000 «σταφύλλια» που θα κρέμονται από τα κάγκελα του Δημοτικού Σταδίου. Η ομάδα της πόλης μας έκανε το ιστορικό come back! Μήπως ήρθε η ώρα και οι οπαδοί να κάνουμε το αντίστοιχο;

2 σχόλια:

  1. Ρε κατασκοπε κατι πιτσιρικια κερδισε μην τα παραλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εντολή από το Ροστώφ είναι ο Δενδροπόταμος Β΄ να χάνει από τις θυγατρικές με τα ίδια χρώματα και να νικά όσους δεν είναι στο άρμα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Χαίρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ