Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανανέωση μπάνιου γρήγορα, εύκολα και οικονομικά

Με σμάλτο για πλακάκια και μπανιέρα από την «Ράδης - Χρώματα»
Το μπάνιο είναι ο χώρος του σπιτιού που μας βοηθάει να διώξουμε το άγχος της ημέρας και να χαλαρώσουμε. Γι΄αυτό το λόγο πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη διαρρύθμιση, τη διακόσμησή του και το σημαντικότερο: στη συντήρησή του. Συχνά μας ρωτούν αν μπορούμε να αλλάξουμε χρώμα στα πλακάκια και να ανανεώσουμε τη μπανιέρα. Τώρα υπάρχουν λύσεις για να ανανεώσετε το μπάνιο σας χωρίς να αφαιρέσετε και να γκρεμίσετε τίποτα, χωρίς σκόνες και μπάζα, γρήγορα και οικονομικά, με 2 διαφορετικά προϊόντα: Ένα χρώμα-σμάλτο για πλακάκια τοίχου και ένα σμάλτο μπανιέρας το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το βάψιμο σε πλακάκια δαπέδου. Πρόκειται για επιφάνειες που στο παρελθόν ήταν δύσκολο να βαφτούν. Επίσης η βαφή τους είναι πολύ πιο οικονομική από την αντικατάσταση τους και με λιγότερη αναστάτωση.

Δείτε δύο προϊόντα που θα εξασφαλίσουν τέλειο αποτέλεσμα και αντοχή στον χρόνο:


Σμάλτο νερού για Πλακάκια Azulejos al Agua TITAN

Σμάλτο νερού ειδικό για πλακάκια μπάνιου και κουζίνας, υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής για βελούδινο φινίρισμα που διαρκεί. Το Azulejos al Agua είναι προϊόν 2 σε 1, χρώμα και αστάρι μαζί για εφαρμογή απευθείας πάνω στα πλακάκια τοίχου σε μπάνιο και κουζίνα.

Εύκολο στην εφαρμογή, άοσμο, με εξαιρετική αντοχή στο συχνό πλύσιμο και σε όλων των ειδών τα απορρυπαντικά.

Εφαρμόζεται απευθείας σε κεραμικά πλακάκια τοίχου σε κουζίνα και μπάνιο. Επιπλέον εφαρμόζεται και σε άλλες επιφάνειες που βρίσκονται στο μπάνιο και στην κουζίνα όπως: pvc, ντουλάπια μελαμίνης, χάλκινους σωλήνες, καλοριφέρ, ηλεκτρικές συσκευές

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι επιφάνειες μπορούν να καθαριστούν μετά την πάροδο πέντε ημερών.


Το Σμάλτο Μπανιέρας Aspecto Ceramico της Titan είναι η καλύτερη λύση για την ανακαίνιση της μπανιέρας και των κεραμικών του μπάνιου αλλά και της κουζίνας. Είναι βαφή σμάλτου 2 συστατικών που εφαρμόζεται σαν ένα χρώμα και δημιουργεί εμφάνιση νέας πορσελάνης στο μπάνιο σας. Χρησιμοποιείται για βαφή, ανακαίνιση και αλλαγή χρώματος σε μπανιέρες, ντουζιέρες, νιπτήρες, πλακάκια και όλα τα είδη υγιεινής. Το Σμάλτο Μπανιέρας Aspecto Ceramico της Titan έχει άριστη πρόσφυση στις κεραμικές επιφάνειες και δημιουργεί ένα σμάλτο υψηλής αντοχής σεκαθημερινή χρήση, στο πλύσιμο και τα απορρυπαντικά. 

Επιφάνειες εφαρμογής:

Μπορεί να εφαρμοσθεί σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες, στα είδη υγιεινής αλλά και σε άλλα σημεία. Είναι επίσης κατάλληλο για κουζίνες (ψυγεία, πλυντήρια και άλλες ηλεκτρικές συσκευές) και σε επιφάνειες ξύλου, μελαμίνης, σίδερου, τσιμέντου, αλουμινίου κλπ. κατάλληλα ασταρωμένων.

Πού το χρησιμοποιούμε:

Για να ανακαίνιση ή αλλαγή χρώματος σε μπανιέρες, ντουζιέρες, πλακάκια μπάνιου και κουζίνας.

Το Κιτ Σμάλτου Μπανιέρας είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση  για την ανακαίνιση ή την αλλαγή χρώματος σε μπανιέρες, ντουζιέρες, πλακάκια εξασφαλίζοντας φινίρισμα νέας πορσελάνης. Αποτελεί την καλύτερη λύση για παλιές, φθαρμένες ή παλιομοδίτικες μπανιέρες και κεραμικά είδη που έχουν κιτρινίσει απο την καθημερινή χρήση και έχουν χάσει την λάμψη τους. Διατίθεται σε λευκό χρώμα. Για οποιαδήποτε άλλη απόχρωση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μέσα στο Κιτ Σμάλτου θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την βαφή της μπανιέρας και πανεύκολες οδηγίες εφαρμογής βήμα βήμα:

Σμάλτο μπανιέρας Aspecto Ceramico Titan

Ειδικό καθαριστικό Desoxidante Titan

Αστάρι προετοιμασίας Imprimacion Epoxi Primer Titan Yate

Διαλυτικό κατάλληλο για αραιώση του Σμάλτου και του ασταριού 

Πινέλο ειδικό για άριστο αποτέλεσμα σε γωνίες & κοψίματα 

2 ρολλά εφαρμογής του Σμάλτου και 1 εφαρμογής του ασταριού και χειρολαβή

Χαρτοταινία βαφής, Γυαλόχαρτο

​2 ζεύγη προστατευτικά γάντια, μάσκα προστατευτική και αναδευτήρα

Σταδίου 15, Βέροια
τηλ.: 23310 22572
mail: veria@xroma-radis.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ