MVP Βίκος Cola στην 4η αγωνιστική της Α΄φάσης του πρωταθλήματος Volley League 2021-22, αναδείχθηκε ο πασαδόρος του Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας Κώστας Προύσαλης, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας του επί του Ο.Φ.Η. στο Ηράκλειο με 3-0 σετ που ήταν και η πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Ο Κώστας Προύσαλης παρότι είχε να διαχειριστεί 39% τέλεια υποδοχή μοίρασε άριστα το παιχνίδι ανεβάζοντας στο 47% την αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Βοήθησε τα μέγιστα με το σερβίς και στο μπλοκ. Σημείωσε 6,5 επίδοση στη συνολική βαθμολογία του index. Επίσης σημείωσε και 3 πόντους όλους από επίθεση στις 5 προσπάθειες που έκανε.
Μάλιστα, μπήκε στο κλειστό κλαμπ των αθλητών που έχουν 5 διακρίσεις MVP Βίκος Cola στην καριέρα του οι 4 εκ των οποίων με διαφορετικές ομάδες. Αυτή ήταν η πρώτη ως αθλητής του Φιλίππου Βέροιας. Έχει δύο διακρίσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ (την 8η αγωνιστική της σεζόν 2000-01 και την 5η αγωνιστική της σεζόν 2002-03), μία ως παίκτης του Ολυμπιακού (την 1η αγωνιστική της σεζόν 2014-15) και μία με τον Ηρακλή (την 20η αγωνιστική της σεζόν 2017-18).
Είναι η δεύτερη διάκριση MVP Βίκος Cola για αθλητή του Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας μετά την διάκριση του Τάσου Γάτση τη σεζόν 2020-21.
Ο Κώστας Προύσαλης δήλωσε για τη διάκριση του: «Είμαι ικανοποιημένος όχι τόσο για τη διάκριση αλλά κυρίως επειδή βρέθηκαν λύσεις για την λειτουργία της ομάδας. Τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους θα έχουμε τη συμπαράσταση του επιχειρηματία Νίκου Τάκη τον οποίο και ευχαριστώ δημόσια. Η ομάδα έδειξε τις δυνατότητές της. Νικήσαμε σε δύσκολη έδρα και φυσικά δεν παραγνωρίζουμε πως από τον ΟΦΗ απουσίαζαν δύο βασικοί παίκτες. Και εμείς είχαμε τα προβλήματα μας. Αφιερώνω την διάκριση στη σύζυγο μου, στα παιδιά μου και στην οικογένεια μου που με στηρίζει, στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές μου και στον γυμναστή μου. Εφόσον δεν έχουμε προβλήματα η ομάδα θα πάει πολύ καλά και παρά το κακό ξεκίνημα ίσως κάνουμε την υπέρβαση να προλάβουμε τα πλέι οφ».
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας κατάγονται τρεις από τους επτά νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σκοτώθηκαν στη Ρουμανία, ενώ ταξίδευαν
-
Αυτό είναι το συγκλονιστικό video της σύγκρουσης - Πολύ σκληρές εικόνες
-
Βουβός πόνος και αμέτρητα στεφάνια - Η Αλεξάνδρεια αποχαιρετάει τα παλικάρια της
-
Η Αλεξάνδρεια, η Ημαθία και ο ΠΑΟΚ πενθούν - Ο πόνος είναι βουβός, αλλά η μνήμη τους θα παραμείνει ζωντανή
-
Όλη η πόλη στον δρόμο - «Ήταν πιτσιρίκια» Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, από όπου καταγόταν τρεις από
-
Αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος στη Ρουμανία: «Δεν υπήρχε καμία πιθανότητα, ήταν πολύ επικίνδυνο»Ένας οδηγός που απέφυγε τη σύγκρουση την τελευταία στιγμή, έδωσε τη δική του εικόνα για όσα συνέβησαν στον δρόμο πριν και μετά τη μοιραία
-
Σοκάρει το βίντεο από το φλεγόμενο διαμέρισμα Σοβαρό περιστατικό πυρκαγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αλεξάνδρεια
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου 2026 στον επαρχιακό δρόμο από το Μακροχωρίου με κατεύθυνση προς τη
-
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (31/01) στον κυκλικό κόμβο του Μακροχωρίου, προκαλώντας αναστάτωση σε
-
Κόρη της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθυμίας Γώτη




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.