Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκκληση για βοήθεια στους υγειονομικούς της Ημαθίας που βρίσκονται σε αναστολή

Σε δύσκολη θέση οι οικογένειες
Έκκληση για βοήθεια απευθύνουν στους συμπολίτες τους οι υγειονομικοί της Ημαθίας που βρίσκονται σε αναστολή από την εργασία τους εδώ και αρκετούς μήνες και οι οικογένειες τους έχουν βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Εν όψει των εορτών που έρχονται, οποιαδήποτε προσφορά σε χρήματα, τρόφιμα και ήδη πρώτης ανάγκης μπορεί να κάνει τη διαφορά για μία οικογένεια. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση στα social media η επιτροπή που ανέλαβε την πρωτοβουλία, κάποιοι πλέον ζουν χωρίς τα στοιχειώδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αξιότιμοι-ες κύριοι και κυρίες. Όπως ίσως γνωρίζετε, τον τρίτο μήνα διανύουν οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή, στερουμενοι τον μισθό τους και του παραμικρου βοηθήματος. Θυμίζουμε πως οι άνθρωποι αυτοί πρόσφεραν στο ΕΣΥ χρόνια και χρόνια απ’ τη ζωή τους. Όσο περνάει ο καιρός θα αποδεικνύεται και θα καταλαβαίνουν όλοι πόσο άδικη είναι αυτή η κατάσταση και πόσο διαλυτική για το ΕΣΥ και τους ανθρώπους που το χρειαζόμαστε.

Πρόκειται για εργαζόμενους στον χώρο της υγείας, που αν μη τι άλλο, έχουνε πολύ καλή γνώση του τι σημαίνει εμβολιασμός, αλλά και του τι σημαίνει υποχρεωτικότητα. Δίνουν λοιπόν έναν αγώνα που έχει να κάνει με το δικαίωμα στην έντιμη επιστημονική στάση και την ελευθερία της επιλογής.

Σε αυτόν τον αγώνα, καλούμαστε όλοι μας να συμμετέχουμε, ξεκινώντας από το πιο απλό, να παραμείνουμε άνθρωποι. Σε λίγο μπαίνουμε σε μέρες γιορτινές. Οι υγειονομικοί που χειροκροτήσαμε βρίσκονται στον δρόμο, και κάποιοι πλέον ζουν χωρίς τα στοιχειώδη. Για λόγους διακριτικότητας και σεβασμού των προσώπων των αδελφών μας, δεν θέλουμε να εισέλθουμε σε λεπτομέρειες.

Όμως, το αίσθημα της αγάπης, της συμπόνοιας και της επιθυμίας να σταθούμε δίπλα στον πόνο του πλησίον μας, μας προθυμοποιεί να μην μείνουμε απαθείς θεατές. Καλούμαστε όλοι να τους βοηθήσουμε, σιωπηλά και διακριτικά, με οικονομικά μέσα, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης κλπ. να μην πεινάσουν.

Απευθύνουμε έκκληση και σε σας για να βοηθήσετε, με όποιον τρόπο μπορείτε. Ακόμη και με ένα ευρώ αν μπορεί κάποιος να συνδράμει, ας μην ντραπεί και ας μη διστάσει. Εμείς ας κάνουμε το ανθρώπινο και ο Κύριος θα προσθέσει τα υπόλοιπα κατά την ανεξιχνίαστη σοφία και δύναμή Του. Η χαρά της βοήθειας φέρνει τον παράδεισο στην καρδιά μας.

Επίκεντρο ο άνθρωπος... η ενίσχυση των συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη... Η συμμετοχή όλων είναι επιβεβλημένη… Είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ, γιατί οι ανάγκες των συνανθρώπων μας είναι πολύ μεγάλες. Με την προσμονή και την ελπίδα της ανταπόκρισής σας, σας ευχόμαστε Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα.

Οι Υγειονομικοί σε αναστολή ΤΟΥ Γ.Ν.ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Γ.Ν. ΝΑΟΥΣΑΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΓΩΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΗΛ. 6953074983
ΠΟΥΡΛΙΔΑ ΜΑΡΙΑ ΤΗΛ. 6973010137
ΚΑΡΥΩΤΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΤΗΛ. 6934559238
ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΗΛ. 6938671883
ΑΝΘΡΑΚΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΗΛ. 6907472423
ΣΙΔΕΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. 6981865560
ΧΑΜΑΛΙΔΟΥ-ΜΟΣΧΟΤΑ ΕΛΕΝΗ ΤΗΛ. 6981879839»

54 σχόλια:

  1. Στον πόλεμο "αγαπητή" κυβέρνηση της ΝΔ δεν βάζουμε κανέναν απέναντι, ειδικά τους ΜΑΧΙΜΟΥΣ!
    Θα τους βρειτε ομως και εσείς απέναντι οταν θα ερθει η ώρα μαζι με πολλούς άλλους που έχετε βάλει στο στόχαστρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν το εμβολιο δλδ μεχρι Γεναρη του 2021 ηταν σπουδαιοι ολοι αυτοι. Τωρα επειδη για δικους τους λογους δεν εμβολιασθηκαν ειναι, ειναι, ειναι ειναι....Λοιπον κυριοι ναι πρεπει να εμβολιασθουν ομως βρητε τον ενδεδειγμενο τροπο και οχι την απωλεια του προς το ζειν μισθου.

      Διαγραφή
  2. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι θυμαστε χαιρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι απαράδεκτο ως υγειονομικοί να μην κάνουν το εμβόλιο. Τόσα χρόνια απορώ τι σπούδαζαν; τι μάθαιναν; δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η επιστήμη προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς και ότι είναι ένα αξιόπιστο εμβόλιο; παρενέργειες βέβαια έχουν όλα τα φάρμακα. Για διαβάστε το φύλλο οδηγιών από το απλό depon που το παίρνουμε σαν καραμέλα; πιο πολλές παρενέργειες έχει από το εμβόλιο. Για να σοβαρευτείτε σας παρακαλώ και κάντε το καθήκον σας όπως πρέπει και σύμφωνα με τον όρκο που δώσατε.
    Δεν σας φταίει ούτε η κυβέρνηση ούτε κανείς άλλος. Εσείς έχετε το πρόβλημα που μάλλον δεν θα έπρεπε να ήσασταν στο πόστο αυτό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ οι ένστολοι;;Δεν κολλάνε ;;Δεν ντρέπεστε να τα γράφετε αυτά;

      Διαγραφή
  5. Να πατε να εμβολιαστειτε και αφηστε το ζητιανεμα,η αρνηση σας να μην κανετε το εμβολιο γινεται απο εγωισμο. Επικαλειστε τον κυριο οταν την ιδια στιγμη η εκκλησια λεει να παμε να εμβολιαστουμε.Προτιματε να καθεστε ανεργοι ενω εχετε σιγουρο μισθο. Μας αποκαλειτε πειραματοζωα, ενω εσεις ειστε εξυπνοι,Ειλικρινα σας λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ένστολοι γιατί δεν εμβολιαστηκαν;Και κανείς δεν τους πειράζει;Μάλιστα ο Σκερτσος μας είπε ότι δεν κολλάνε οι ένστολοι.Σα δεν ντρέπεστε.Βρηκαν το πρόσχημα και αποδυνάμωσαν τα νοσοκομεία.Που είναι η αντικατάσταση όλων αυτών των υγειονομικών που μπήκαν σε αναστολή;Ντροπή σας να γράφετε με τόσο μίσος.

      Διαγραφή
  6. , Το ΣΤΕ δεν μπορεί να δώσει μια σωστή Απάντηση?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bastate palikaria. I stirixi mas ine edo. Mi masate. Kanete ton agina sas gia mas tus xeftilismenus pu akoma imaste st kanape. O theos na sas dini dinami k kuragio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εάν μέναμε όλοι ανεμβολιαστοι κύριοι υγειονομικοί όπως εσείς θα είχε διαλυθεί η πατρίδα μας κόψτε τις ζητιάνιες και πάτε δουλέψτε που παρατήσατε τους συναδέλφους σας λίγο πριν την μάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πριν από καμιά δεκαριά μέρες, προτοέκανα το εξής σχόλιο και μακάρι να μην το συναντήσουμε μπροστά μας:
    Όλοι όσοι αρνούνται να εμβολιαστούνε, προβάλλοντας κάθε απίθανο επιχείρημα που υπάρχει, πόσο σθεναροί θα ήταν στις απόψεις τους, αν η θνησιμότητα του Covid 19, ανέβαινε στο 10-20% ?
    Πιστεύω ότι οι 9 στους 10, θα έτρεχαν να κάνουν το εμβόλιο. Αφού λοιπόν δεν είναι αληθινά αδιάλλακτοι στις θέσεις τους, ας μεταβάλλουν άμεσα στάση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάντε αμέσως το εμβόλιο και αφήστε τις ανοησίες.
    Επίσης η κυβέρνηση κάνει ένα μεγάλο λάθος.
    Έπρεπε από την στιγμή που δεν εμβολιάστηκαν,να προχωρήσει στην άμεση προκήρυξη των θέσεων τους
    Ξέρετε πόσοι άνεργοι υπάρχουν που θέλουν διορισμό στο δημόσιο σε μόνιμη θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είστε άνθρωποι εσείς που σχολιάζετε με τόση κακία; μπράβο στους υγειονομικους που δεν το έκαναν και δεν το κάνουν γιατί γνωρίζουν επιστήμη. Από εκεί και πέρα αν είναι για την υγεία σας κύριοι και κυρίες κάψτε το πιστοποιητικό που νομίζετε ότι έχετε δήθεν προνόμια όταν σας σκαναρουν, κατανοείστε ότι είστε πλέον τα προϊόντα. Οι χριστιανοί νικήσαμε το θάνατο και θα νικήσουμε και αυτή τη μάχη. Ο Θεός να έχει καλά τους ήρωες και μην φοβάστε να πεθάνετε άνθρωποι πάνω από όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο κλανιαρης και άλλο χριστιανός φίλε τα μπερδεψες.

      Διαγραφή
  12. Να σας ταισουν οι άλλοι ψεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πόσο μαλάκες είστε που κράζετε ανθρώπους που μείναν άνεργοι,για τους οποίους βγαίνατε στα μπαλκόνια και χειροκροτούσατε,επειδή τους εκβίασε η κυβέρνηση;Πόση σκατίλα έχει το κεφάλι σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ελατε μεροκαματο στα κτηματα αφηστε τις ζητιανιες.. σας απαγορεψε κανεις το μεροκαματο σε αλλη δουλεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σε αναστολή στοκε. Στα μαύρα χωρίς ασφάλιση θα δουλεύουν; αυτή είναι η λύση; να σε διώξουμε και εσένα από τη δουλειά σου και μετά να σου πούμε έλα μεροκάματο; άνθρωποι είστε και το παίζετε καλοί με το μπόλι; ντροπή μόνο που είστε Έλληνες.

      Διαγραφή
  15. Τώρα σας φτηνουν αυτοί οι άριστοι που σας χειροκροτουσαν από τα μπαλκονια! Μιτσοτακη ψφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάντως όλοι εσείς οι εμβολιασμενοι που τώρα που αποκαλύπτεται ότι το πείραμα του εμβολίου απέτυχε παταγωδώς, θέλετε κι άλλους όμοιους σας.ενα συμπερασμα βγαίνει .Ότι η ψυχή σας είναι γεμάτη με σκ@@τα που ξεχείλισαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επτά τρις εμβόλια έγιναν,και λες ότι τα εμβόλια απέτυχαν παταγωδώς,και ότι η ψυχή των εμβολιασμενων είναι γεμάτη σκατα, σου εύχομαι περαστικά στο δέκατο ηλεκτροσόκ θα αρχίσουν οι δικοί σου να βλέπουν αποτελέσματα.

      Διαγραφή
  17. Καθόλου μαλακές δεν είμαστε είμαστε αντικειμενικοί κ δίκαιοι όπως ένα μεγάλο ποσοστό εμβολιαστηκε να εμβολιαστούν κ αυτοί γιατί σίγουρα τους έχουμε ανάγκη αλλά σωστά κ όχι με παρανομίες όπως πολλοι άλλοι , γι'αυτό για να σας πουν μπράβο κ όχι ζητιάνους για ελεημοσύνη να κάνουν το χρέος τους όπως κ εμείς ,κ εμείς είχαμε τις αμφιβολίες μας αλλά συνετιστικαμε κ το κάναμε αλλιώς στα σπίτια τους κ χωρίς ευρώ άξιοι της μοίρας τους κ καλά να πάθουν όπως ζουν κ πολλοί άλλοι χωρίς χρήματα να μάθουν κ αυτοί μας το έπεσαν κ ψηλά τον αμανέ στα κέντρα υγείας όταν πήγαινε ο κόσμος , σημασία καθόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι η περίπτωση που λέμε ότι και οι δύο πλευρές έχουν άδικο,η κυβέρνηση με την φασιστική συμπεριφορά και οι υγειονομικοί με την αντιεπαγγελματικη. Υγειονομικός που δεν πιστεύει στην επιστήμη της υγείας δεν είναι υγειονομικός,αλλά "βολεψακιας" και κυβέρνηση με το "αποφασιζομεν και διατασομεν" δεν είναι δημοκρατική. Πολλά τα κακά αλλά,με λίγο νερό στο κρασί και οι δύο πλευρες να τα βρουν προσωρινά,για το καλό του λαού που κοπτονται και οι δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με όλα αυτά που συμβαίνουν, το καλύτερο για τους συγκεκριμένους υγειονομικούς είναι να βάλουν νερό στο κρασί τους και να επιστρέψουν στη δουλειά τους (κάνοντας το εμβόλιο φυσικά). Δεν μπορώ να πιστέψω ότι με τόσους θανάτους κάποιοι επιλέγουν την άρνηση στο εμβόλιο, υπονομεύοντας ακόμη και το μέλλον των παιδιών τους. Δεν γνωρίζω τους ανθρώπους που συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναστολή, αλλά τώρα πια, που τα εμβολιαστικά κέντρα γεμίζουν από πολίτες που κάνουν την τρίτη δόση, αμφιβάλλω αν βρεθεί κάποιος να τους βοηθήσει επειδή αρνούνται να κάνουν την πρώτη δόση. Δυστυχώς, όσος εγωισμός υπάρχει από την πλευρά των συγκεκριμένων υγειονομικών, άλλος τόσος υπάρχει και στους υπόλοιπους Έλληνες που δε δικαιολογούν τη στάση τους. Αν πάλι, οι συγκεκριμένοι, έχουν αλλάξει γνώμη αλλά δεν τολμούν να το φωνάξουν, για να μην κατηγορηθούν ως ανακόλουθοι, το δημοσίευμα του veriotis είναι μια καλή ευκαιρία να επιστρέψουν στις δουλειές τους χωρίς σκυμμένο κεφάλι. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για ήρωες. Ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να πάνε να κάνουν το εμβόλιο. Μάθανε όλοι με τις ψεκ δικαιολογίες. Τόσος κόσμος έμεινε άνεργος χωρίς την θέλησή του, αυτούς θα λυπηθώ που κάνουν το καπρίτσιο τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προσωπικα,με τετοιες αποψεις που κουβαλατε ως σντιεμβολιαστες,καλο μας κανετε που δεν ερχεστε στα νοσοκομεια. Κινδυνευουμε ολοι οι εν δυναμει ασθενεις απο την ανοησια σας. Εκτος αν ολα αυτα τα φαρμακα που χορηγειτε σε αρρωστους τα εχετε τσεκαρει κ ξερετε τι περιεχουν μεσα. Σαφως κ οχι. Για τους εαυτουληδες σας φοβαστε αλλα για τους αλλους οχι. Ειστε επικινδυνοι. Στο καλο κ να μας γραφετε κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απόλυση και προκήρυξη των θέσεων τους. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να εργαστούν με σεβασμό στην επιστήμη και στον συνάνθρωπο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σεβασμος στην επιστημη? πανε κανε 10 εμβολια ηλιθιε..

      Διαγραφή
  23. Μεγάλο λάθος οι αναστολές. Αν υπήρχε σοβαρό κράτος θα έπρεπε απλά να σας διώξει! Και να προσλάβει νέους διαβασμένους με καθαρά μυαλά! Δεν είναι δυνατόν να κρατάνε θέσεις εργασίας άνθρωποι που δεν πιστεύουν στην επιστήμη της ιατρικης και να την υπηρετούν από οποιοδήποτε πόστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δηλαδή οι άνθρωποι ζητάνε φαγητό η έστω και ένα ευρώ για να ζήσουν κι εσείς τους κάνετε μαθήματα για την επιστήμη και το εμβόλιο;πριν τους κάνατε μΑθηματα η ήσασταν απέναντι στην κυβέρνηση και την κάθε κυβέρνηση που ήταν απροστάτευτοι αλλά σας εξυπηρετούσαν στο νοσοκομείο και δεν είχαν γάντια να φορέσουν η αντισυπτικα; Η επιστήμη προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς και ο εγκέφαλος μας μένει στΑσιμος... Μάθαμε όλοι τώρα για την επιστήμη. Που η επιστήμη μένει επίσης στάσιμη κι έχουν φύγει πόσοι άνθρωποι από καρκίνο. Σοβαρευτείτε κι απλά αν μπορέσετε να βοηθήσετε... Κάντε το χωρίς μαθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό το αστείο σου ακόμη λίγο και θα το πίστευα,αλλά μετά σκέφτηκα ότι αποκλείεται δίποδο ον νοημον να το έγραψε στα σοβαρά,γελάσαμε χα,χα.

      Διαγραφή
  25. Δεν είμαι Ν.Δ αλλά ντροπή τους. Από τους εκπροσώπους γνωρίζω αρκετούς. Δεν έχουν κανένα οικονομικό πρόβλημα. Στον εγκέφαλο έχουν πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Υπομονή .Σε λίγο καιρό που θα ψοφησουμε οι εμβολιασμενοι θα δικαιωθητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όλοι εσείς οι υπέρμαχοι του τσιμπήματος, είστε σίγουροι ότι σε 2-3 δεν θα πεθάνετε ή θα μεταλλαχθείτε σε κάτι άλλο? Επειδή δεν υπάρχει προηγούμενη εμπειρία, μέχρι τότε θα δούμε ποιοι επιστήμονες θα γίνουν ρόμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. η ηλιθιοτητα σε συνδιασμο με θρασος σε ολο του το μεγαλειο.επικαλουντε κ την επιστημη ανθρωποι που παιρνουν αποφασεις με τη βοηθεια του θυμιατου. δεν εχουμε δακρυα να τους κλαψουμε τους ζητουλες.καλη τυχη ναχουν αν κ με τετοια μυαλα με τη μποτσουανα δυσκολο το βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το θυμιατό δε φταίει, συν Αθηνά και χείρα κίνει!

      Διαγραφή
  29. Ζητάτε αλληλεγγύη; Ποια αλληλεγγύη προσφέρατε εσείς στον διπλανό σας που έχει υποκείμενα νοσήματα; Αδιαφορείτε για τον συνάνθρωπό σας και για όλη τη χώρα που κινδυνεύει εξαιτίας σας... Μόνο τον εαυτούλη σας να σώσετε... Μόνο μη δω κανέναν από εσάς να κάνετε μεγάλους σταυρούς... Γιατί ο ο πραγματικός Χριστιανός εδώ φαίνεται πόσο νοιάζεται για τους αδερφούς του. Και όποιος νοιάζεται χτίζει τοίχος ανοσίας με τον εμβολιασμό του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι παντες θα πλανηθουν και θα υποκειψουν στο Θηριο...Καλη σας αρχη σφραγισμενοι εμβολιασμενοι μου,,,,

      Διαγραφή
    2. ΒΑΘΥΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ! ΚΡΙΜΑ

      Διαγραφή
    3. γνωριζεις ποσοι φυγανε με υποκειμενα απο το μπολιασμα?ελα να σου δειξω στο νεκροταφειο του χωριου μου...

      Διαγραφή
  30. στα εσχατα χρονια θα πλανηθουν οι παντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "...και όμως κινείται (E pur si muove).."

      Διαγραφή
    2. Εσύ από τους πρώτους έχεις ήδη πλανηθει, μελετώντας και ερμηνεύοντας κατά το δοκούν.

      Διαγραφή
  31. Με το 20% των επαγγελματιών υγείας να αρνούνται τον εμβολιασμό, σύμφωνα τουλάχιστον με τους αριθμούς που δίνει επίσημα η Λευκωσία, ο υπουργός απέκλεισε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, λέγοντας πως γίνονται rapid test στους υγειονομικούς.
    «Δεν μπορείς όταν είσαι σε πόλεμο να στέλνεις σε άδεια τους στρατιώτες σου», ήταν τα ακριβή λόγια του κ. Χατζηπαντέλα, σύμφωνα με τον «Πολίτη Κύπρου». https://www.youtube.com/watch?v=cLFPIDrmkyk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο πόλεμο αγαπητέ τους λιποτάκτες τους εκτελούν,τους προδότες τους κρεμούν,και τους θρασύδειλους τους στέλνουν μαγειρεία και "Καλλιόπη". Στο πόλεμο εναντίον του ιού το όπλο των υγειονομικων είναι το εμβόλιο και το θάρρος, όταν είναι "αντιρρησίες" η "Καλλιόπη" και πολύ τους είναι.

      Διαγραφή
    2. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΔΙΚΩΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΕΠΙ ΑΝΔΡΑΓΑΘΕΙΑΣ?

      Διαγραφή
  32. Όπως στρώνεις κοιμάσαι.....
    Θελέστα και παθαίστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εγω παντως αν ειχα ν διαλεξω μεταξυ του να εχω να ταισω τα παιδια μου κανοντας το εμβολιο και του να τα αφηνω νηστικα μενοντας ανεμβολιαστη θα προτιμουσα το πρωτο και θ πανηγυριζα κιολας που θ ειχα και την πολυτελεια ν επιλεξω. Απλα τα πραγματα. Τα αλλα ειναι αερολογιες. Μπορουν επισης να παραιτηθουν και να βρουν δουλειες σε επιχειρησεις που προσλαμβανουν κ ανεμβολιαστους. Δε γινεται ν δινει ο κοσμος μαχη για τη ζωη του στα νοσοκομεια κ να κινδυνευει απο τον καθε ανεγκεφαλο που αυτοτιτλοφορειται υγειονομικος κι αρνειται ν ακολουθησει την επιστημη για την οππια πληρωνεται για να εφαρμοσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πριν λίγες μέρες, ρωτήθηκε Ο Υπουργός Υγειας της Κύπρου,γιατί δεν θέτει σε αναστολή τους ανεμβολιαστους υγειονομικους ,απαντησεΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ,ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ποίο είταν το θέμα μας????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το καλύτερο για τον χειμώνα είναι φασουλάδα με corn flakes Redberries κ ρέγγα καπνιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έκαστος εφ'ω ετάχθη
    Ο ανεμβολίαστος θα καταδικασθεί σε εξτρά εξετάσεις (rapit), σε αποκλεισμούς (logdown), αναστολή εργασίας και απόύση,ίσως σε πρόστημα και μελοντικές φυλακίσεις και εξευτελισμούς, bulling.....κλπ

    ο εμβολιασμένος με 2-3-4-...12 εμβόλια έχει κερδίσει την ελευθερία του, τα προνόμια του και το δικαίωμα να μεταδίδει τον ιό νόμιμα (νοιώθει και άτρωτος)

    Και όπως λέει και ο ποιητής " θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"

    Κυριακή κοντή γιορτή....μέχρι το 2025


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ