Quantcast

http://picasion.com/

Όλα όσα έγιναν στην εκδήλωση του Παπανδρέου στη Βέροια - Πλούσιο φωτορεπορτάζ, ποιοι ήταν εκεί

«Να ανεβάσουμε πάλι πάνω από την Ελλάδα τον ήλιο τον πράσινο»
Στη Βέροια βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου 2021 ο Γιώργος Παπανδρέου, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα για την προώθηση της υποχηφιότητάς του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Ο πρώην Πρωθυπουργός έφτασε στην Ελιά στις 17:30, όπου τον υποδέχθηκαν πολλοί φίλοι, υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του, πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και στελέχη του ΚΙΝΑΛ. 

Τον Γιώργο Παναδρέου προλόγισε ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας Κώστας Ασλάνογλου, ο οποίος ζήτησε από τους παρευρισκομένους, πριν την έναρξη της ομιλίας, να τηρήσουν ενός λεπτού σιγής, στη μνήμη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά.


Στην ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε μεταξύ άλλων πως, η παράταξη είναι απαραίτητη για τη χώρα, είναι η παράταξη που πάλεψε και έφερε τις μεγάλες αλλαγές και συνέβαλε στην ευημερία, στο χτύπημα της διαφθοράς και της σπατάλης, πάλεψε για τη δημοκρατία και σήμερα μπορεί να βοηθήσει και να συμβάλλει στην πράσινη ανάπτυξη, να χτυπήσει την ανισότητα και τα μεγάλα συμφέροντα που κυβερνούν αυτή τη στιγμή.


Σχετικά με το μνημόνιο είπε ότι, «Σηκώσαμε το βάρος, πονέσαμε όλοι, πόνεσα και εγώ, έκανα την καρδιά μου πέτρα για δύσκολες αποφάσεις, αλλά ήταν το πατριωτικό καθήκον να μην αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και να φύγει από το ευρώ. Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέλαβαν την πατριωτική ευθύνη να στηρίξουν. Έτσι θα είχαμε 2 με 3 χρόνια και θα τελειώναμε. Και τελικά φτάσαμε κοντά 10 χρόνια. Είχαμε το δίκιο με το μέρος μας αν και λιδορηθήκαμε και σήμερα ο ελληνικός λαός αναγνωρίζει ότι παλέψαμε πατριωτικά, διότι είδαν τι έκαναν και οι υπόλοιπες δυνάμεις».


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που έκανε και τις αλλαγές που έφερε το ΠΑΣΟΚ, συμπληρώνοντας πως η παράταξη μπορεί να ενώσει δυνάμεις και να ξαναφέρει κοντά της δυνάμεις και φίλους που πήγαν αλλού αλλά και νέες δυνάμεις, τη νέα γενιά, που είναι η βασική μαγιά για την πρόοδο στη χώρα μας.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είπε ότι στηρίζει τους λίγους και δυνατούς και βοηθάει τους φίλους, ενισχύοντας την πελατοκρατεία. «Εμείς μιλάμε για δικαιώματα για όλους γιατί είμαστε παράταξη της δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως συνεργάστηκε με το βαθύ κράτος και τα πιο σκληρά στοιχεία του καραμανλισμού και συγκάλυψε τις ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας.


Τέλος, κάλεσε τον κόσμο στη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ στις 5 Δεκεμβρίου, ώστε να γίνει όπως είπε, «ξανά πλειοψηφούσα παράταξη και πάλι κυβερνητική δύναμη στη χώρα, να φέρουμε ξανά την αξιοπρέπεια στον ελληνικό λαό και να ανεβάσουμε πάλι πάνω από την Ελλάδα τον ήλιο τον πράσινο».

Ερωτηθείς για το debate των υποψηφίων προέδρων του ΚΙΝΑΛ, στο οποίο αποφάσισε να μην συμμετέχει, είπε πως «Πρότεινα ένα σοβαρό ντιμπέιτ και όχι να μας καθορίζουν τα κανάλια για να κάνουν σόου και να τσακωθούμε μεταξύ μας. Έκανα την πρότασή μου για ένα debate, προκειμένου να διασφαλίσω την αξιοπρέπεια μας ως παράταξη και όχι να γίνει μια στημένη διαδικασία».

Τελειώνοντας την ομιλία του, ο Γιώργος Παπανδρέου δέχθηκε ερωτήσεις από το κοινό, ενώ αναχωρώντας έβγαλε αρκετές selfie με τους υποστηρικτές του.

Δείτε φωτογραφίες:































































32 σχόλια:

  1. Λοιπον εχουμαι και λεμε 2450 εγω 1300 η γυναικα μου 2400 η κορη μου σαν νηπιαγωγος συνολο 6150 ευρω τον μηνα Ευχαριστω που με διωξατε στο εξωτερικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τα λες σε αυτούς που τον περιβάλουν, αυτοί και οι οικογένειές τους είναι όλοι βολεμένοι

      Διαγραφή
  2. Ίχνος ντροπής.. Άξιοι της μοίρας μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή- ντροπή... Πώς θα πάει μπροστά αυτή η χώρα; Υπάρχουν οι κολλημένοι ... στο βαθύ ΠΑΣΟΚ...Κάποιοι από αυτούς, δε δούλεψαν, για να γνωρίζουν , πόσο εύκολα βγαίνει το μεροκάματο. Του τέλειωσαν τα χρήματα, όπως φαίνεται.... Αυτός και κάποιοι άλλοι, μας οδήγησαν εδώ που βρισκόμαστε.... στην κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ζόμπι του πασοκ δεν είναι χορτοφάγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτον τον ρωτησε κανενας γιατι δεν εβαλε "πλατη" οταν του το ζητησε ο κωστακης ο "σουβλακοφαγος" οταν εκεινη την ημερα ηρθε απο την ευρωπη οπου εκει του ειχαν "σφυρίξει" στο αυτι οτι παμε ίσα στο γκρεμο;;;
    τοτε και αυτος, οπως σχεδον ολοι και παντα, ελεγε τα δικα του, δηλαδη: "φυγε εσυ να ερθω εγω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βρυκολάκιασε το μάτι μας!τι είναι αυτοί οι δρακουλιάρηδες ρε φίλε! Μας ρούφηξαν το αίμα στην δεκαετία του 80 και 90 και τώρα διψάνε για φρέσκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως τελείωσε η ΕΡΕ,η Ένωση κέντρου,η ΕΔΑ,έτσι τελείωσε και το ΠΑΣΟΚ. Το θέμα είναι Λοβέρδος με Κούλη ή Παπανδρέου με Αλέξη,απλή αναλογική είναι αυτή το 8% το θέλουν και οι δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΠΑΣΟΚ δεν τελείωσε. Ανακάμπτει και μέλλει να το δουν όλοι αυτό.

      Διαγραφή
  8. Όλοι οι δουλευταραδες μαζεμένοι.. Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελικά πόσοι θα είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της Ημαθίας αν βγει ο Γιωργάκης;
    Ο Δημήτρης ; (αυτός ίσως να θέλει και Προεδρία ΓΣΣΕ ! ! !), η Θούλη, ο Στέλιος, ο Θανάσης (για Βέροια μεριά) ; ή Δώρα (για Νάουσα μεριά) ; ο Μπάμπης (από Αλεξάνδρεια μεριά) ; και κλείνει το ψηφοδέλτιο ;
    Πάλι για το κόμμα, το κάνουν, θέλουν να το σώσουν, για το καλό μας, το καταλάβαμε, είναι φανερό.
    Πάντως μην αρχίσετε τα κεράσματα θα ξοδευτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι οι σκληρά εργαζόμενοι στον νομό Ημαθίας υποδέχθηκαν τον φονεα των Ελλήνων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι οι σκληρά εργαζόμενοι εδω και δεκαετίες, μαζεμένοι. Για όσους δεν κατάλαβαν, θα τους πληρώνουμε και την σύνταξη μετα απο μια ζωή αγώνες σοσιαλιστικούς. Δεν ντρέπονται κιόλας. Σα να μη συνέβη τίποτα. Ακρίβυνε και το γιαούρτι, οι τομάτες, τα αυγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ίχνος ντροπής δεν είχε, όλα τα ΚΑΠΗ μαζεμένα, πολύ γέλιο τι να σχολιάσω, απλά ρεβανί να πάρει να θυμάται τους βεροιοις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το βαρελι δεν εχει πατο..οι ιδιοι κρατικοδιαιτοι εκει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτο που πρέπει ολοι οι μη πασοκσηδες να παραδεχτούμε στον Τζεφρευ, οτι έκανε καλο,ειναι οτι διέλυσε το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΠΑΣΟΚ δεν το διέλυσε ο Παπανδρέου αλλά η στροφή κάποιων στελεχών του σε άλλα κόμματα

      Διαγραφή
  15. Αυτές οι συγκεντρώσεις καλώς γίνονται γιατι βλέπουμε τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ στην Βέροια, και το κυριότερο πίνουμε τζάμπα καφέ βλέποντας σόου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι λες βρε ξεχασιάρη; Ξέρεις πόσο πληρώσαμε τον τζάμπα καφέ που λές; Θα φέρει λέει τον ηλιο του ΠΑΣΟΚ. Να τον πάρει σπίτι του. Εμάς μας ενδιαφέρει τα διακόσια τόσα εκατομμύρια χρέος τους πότε θα τα φέρει; Και επιμένει. Να μας σώσει θέλει. Μου..άρια ξεσαμάρωτα. Ξεεδιάντροπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώσανε ραντεβού με τον Κούλη,τέλος του 22 θα επιστρέψουν τα χρέη ο Γώγος τα 200 μύρια και ο Κούλης τα 300 μύρια.

      Διαγραφή
  17. Οχι απομεινάρια. Η λέξη "τυχάρπαστοι". πρέπει πρέπει να εχει απτό νόημα. Πάρτε ενεν εναν απο όλους και ανατρέξτε στο παρελθόν. Θα δείτε πως όταν εισαι το τίποτα, έχεις βέβαιο αραχτό μέλλον. Εις βάρος όλων των άλλων βέβαια. Λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ειπες ολα φιλε

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκαιο με τους τυχάρπαστους και το παρελθόν,το θέμα είναι τι γίνεται με τους τυχάρπαστους του παρόντος. Βλέποντας αυτές τις φωτό και γυρίζοντας λίγο πίσω και βλέποντας τα τζιπ και τους παρατρεχαμενους του Κούλη στο νοσοκομείο της Βέροιας από φωτό του Βεροιώτη, συμφωνώ και επαυξάνω ότι το ΤΙΠΟΤΑ έχει αραχτο μέλλον,αλλά δεν είναι λεπτομέρεια είναι κανόνας που στο χέρι όλων μας είναι να σταματήσει να ισχύει! Φυσικά αν βλέπουμε και με τα δύο μάτια και όχι άλλοι με το αριστερό και άλλοι με το δεξί!

      Διαγραφή
  18. Γιώργο πάμε γερά,ολοταχώς προς τα πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σήκω, Ανδρέα, να δεις τα παιδιά της Αλλαγής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εχω βγει απο τα ρουχα μου....δεν μπορω ουτε να γελασω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για αυτούς εδώ εμείς φύγαμε στο εξωτερικό.
    Υπομονή λίγα χρόνια ακόμα να καθαρίσει η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά, αλλά και εμείς θα πρέπει να (τιμωρούμε - αξιολογούμε) πρόσωπα και συμπεριφορές, για να επιταχύνουμε την κάθαρση.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ