Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κάνε δικό σου ένα σπιτάκι στο Χριστουγεννιάτικο χωριό - Αναμένονται χιλιάδες επισκέπτες

Ευκαιρία για τους επιχειρηματίες της Ημαθίας
Σε λίγες ημέρες, στην Περιφερειακή Οδό (ακριβώς απέναντι από το Super Market «Βασιλόπουλος» - εκεί που ήταν μέχρι πριν από λίγες ημέρες το Λούνα-Παρκ), θα είναι έτοιμο το νέο Χριστουγεννιάτικο χωριό, το οποίο θα στεγάσει πολλά εορταστικά σπιτάκια. Είναι κάτι για το οποίο η Ημαθία... «διψάει» εδώ και χρόνια. Ένας εορταστικός χώρος, από τον οποίο αναμένεται να περάσουν πάνω από 30.000 επισκέπτες. Αν είσαι επιχειρηματίας και θέλεις να νοικιάσεις ένα Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι, τότε μπορείς να καλέσεις στο τηλ. 6973046348 και να το κάνεις δικό σου!

Στόχος των διοργανωτών είναι το συγκεκριμένο χωριό να γίνει θεσμός για πολλά χρόνια και για τον λόγο αυτό, θα προσπαθήσουν να το κάνουν όσο πιο εντυπωσιακό γίνεται, αλλά και να εδραιώσουν συμμαχίες με τοπικούς επιχειρηματίες.

Είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει τον κορυφαίο προορισμό για μικρούς και μεγάλους, καθώς οι υπεύθυνοι ετοιμάζουν μια... υπερπαραγωγή, με παιχνίδια, το Σπίτι του Άγιου Βασίλη, ξωτικά, χιονάνθρωπους, καρουζέλ και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ