Quantcast

http://picasion.com/

Με γκολ στο 95' η Βέροια πήρε τον βαθμό στη Νίκη Βόλου

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε μέσα στο «Πανθεσσαλικό» η «Βασίλισσα του Βορρά». Μετά από ένα συναρπαστικό ματς, η Βέροια κατάφερε να μην χάσει, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Πασάς με πέναλτι στο 95 λεπτό της συνάντησης. Αρχικά, το σκορ για την ομάδα της Ημαθίας άνοιξε στο 30', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μούργου και μέσα σ' ένα όμιλο παικτών και πολλές διεκδικήσεις, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, με τελευταία επαφή του Ramos! Η απάντηση της Νίκης Βόλου ήταν άμεση, καθώς στο 36' μετά από σέντρα του Πάνου, ο Τζοβάρας σκόραρε με κεφαλιά. Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, η Βέροια είχε δοκάρι στο 55', όταν από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπάγιτς! Στο 81’ μετά από ολιγορία της άμυνας της Βέροιας, δεν απομακρύνθηκε σωστά η μπάλα, με αποτέλεσμα ο Τσουκαλάς να σκοράρει με πλασέ. Στις καθυστερήσεις, η Βέροια σε ανατροπή του Πασά κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Πασάς κι έγραψε το τελικό 2-2.

Διαιτητής:
Αντωνίου (Σταΐκος, Κουκούμης)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία (Μέτσε), Τζιώρας, Ροχάνο (90' Μπόσιο).

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (84’ Ντίνας), Ράμος (60’ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (70’ Περδίκης), Πασάς, Μούργος (60’ Πόζογλου).

1 σχόλιο:

  1. Με μισή ομάδα η Νίκη Βόλου κ με μούφα πέναλτι ισοφάρισε φαντάσου τι έχει να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ