Quantcast

http://picasion.com/

173 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.287. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 το τελευταίο 24ωρο είναι 105, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 17.425 θάνατοι. Τέλος, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 608, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 21ης Νοεμβρίου 2021. 

Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 173 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 13.231.

6 σχόλια:

  1. Πανελλαδικά πρώτοι σε αντιστοιχία πληθυσμού,τι δεν κάνουμε καλά και είμαστε σταθερά στις τρείς πρώτες θέσεις εδώ και σχεδόν ένα μήνα. Μήπως οι μισοί ανεμβολιαστοι; Μήπως σαν γάτοι που είμαστε δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει ιός; Ή κάνω την ζωή μου εμένα δεν με αφορά; Πάντως κάναμε ρεκόρ ένα παραπάνω κρούσμα,τώρα πόσοι θα σακατευτουν και θα πεθάνουν τα αρνητικά ανεμβολιαστα γατονια θα μας το πουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα βήμα πιο κοντά στην φυσική ανοσία.....πάμε δυνατά αδέρφια και αφήστε τους άλλους να μπολιαζονται να πάρουν τα δήθεν προνόμια τους χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακουω αδερφια κι ανησυχω.πολυ συγκεκριμενο λεξιλογιο!!!!!

      Διαγραφή
  3. Θαύμα του Αγίου Αντωνίου του νέομαρτυρα, προστάτη Βέροιας είναι που με τόσα κρούσματα δεν πέφτουν σαν τα κοτόπουλα στη Βενιζέλου οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην ΜΕΘ από κορωνοϊό καταλήγουν δυστυχώς οι ασθενείς και όχι στη μέση της Βενιζέλου. Μην ειρωνεύεσαι τον Άγιο, ούτε τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν δικούς τους. Ευτυχώς οι εμβολιασμοί στην Βέροια αυξάνονται με ικανοποιητικό ρυθμό.

      Διαγραφή
  4. Κάποιοι δεν θα κάνουν Χριστούγεννα 🔔🔔
    Ακόμη νομίζετε ότι όλο αυτό είναι μια πλάκα έτσι??
    Κακομοιρηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ