Quantcast

http://picasion.com/

Μούρτης: «Κύριε Πρωθυπουργέ, μας ξεχάσατε από τα μέτρα επιβράβευσης»

«Χορτάσαμε απο μπράβο και SMS»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Απόστολος Μούρτης εκφράζει ένα παράπονο σχετικά με τα μέτρα επιβράβευσης που ανακοίνωσε από το βήμα της βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης (δείτε εδώ). Ο Πρωθυπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων πως θα δοθούν 900 ευρώ στους υγειονομικούς και 250 ευρώ στους συνταξιούχους και άτομα με αναπηρία. Κατά τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, η συγκεκριμένη βοήθεια θα έπρεπε να δοθεί και στους ενστόλους που 2,5 χρόνια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:


«Όσο διασταυρώνουν τα ξίφη τους ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους αστυνομικούς, εμείς πρέπει να μαζευόμαστε για αντιδράσεις. Ένα είναι σίγουρο πως τελικά παραδέχονται και οι δυο ότι βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης του κορωνοϊού… Είτε με μελέτες από την Αυστρία, είτε χωρίς αυτές! Άλλωστε ποιος ο λόγος της αψιμαχίας! Στο τέλος όμως η επιβράβευση πάλι αλλού θα πάει…

Κύριε Πρωθυπουργέ. Είμαστε 50.000 αστυνομικοί και σχεδόν δυο χρόνια τώρα , όλοι ασχολούμαστε με την πανδημία με εξαντλητικούς ρυθμούς και αποδόσεις! Σήμερα, με τα νέα μέτρα επιβράβευσης των υγειονομικών, (και πολύ καλά κάνατε), εμάς μας ξεχάσατε… Δις φορές!!!

Η σύγκρουση του συνδικαλιστικού κινήματος με το πολιτικό σύστημα πρέπει να είναι σφοδρή και χωρίς αναβολή! Το πνεύμα μας, πρέπει να είναι « να ζήσει και να βασιλέψει η κατσίκα του γείτονα»!

ΥΓ: Πρόεδρε, να τους πεις πως δεν ζητάμε ελεημοσύνη, το δίκαιο να γίνει πράξη ζητάμε! Χορτάσαμε απο μπραβο και SMS!!!

7 σχόλια:

  1. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να το παίζετε δεκανίκι της κυβέρνησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ-ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ-ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ,55% ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά όλοι λεφτά θέλουνε και τίποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Σιγά εσύ δουλευταρα γέμισες τα ταμεία του κράτους

      Διαγραφή
  5. Λεφτά να δώσει συμφωνώ,το θέμα είναι από ποιους θα τα πάρει για να τα δώσει; Φρέσκο χρήμα από την ανάπτυξη; Από τις ξένες επενδύσεις; Από την φορολόγηση των εχόντων; Από την φορολόγηση των μη εχόντων; Άρα από τον μικρομεσαίο τον κακομοίρη, αυτόν που κάτι έχει μέχρι να μην του μείνει τίποτα, αφαίμαξη από το 2010 και μέχρι σήμερα, ώστε να μείνουν δύο τάξεις στην Ελλάδα οι πολύ έχοντες και οι καθόλου,ο φιλελευθερισμός στο μεγαλείο του ΟΛΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσας σας ξεχασε τον Μαρινακη και τους λοιπους κατεχοντες ποτε....ας προσεχατε πεσατε σαν τα κορακια να καταψηφισετε τον Τσιπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ