Quantcast

http://picasion.com/

«Γυαλιά-Καρφιά»: Έσπασαν δεκάδες αυτοκίνητα σε μάντρα του Μακροχωρίου - Ζημιές πάνω από 100.000€

Δίνεται χρηματική αμοιβή σε όποιον γνωρίζει κάτι
Σοκαρισμένος εμφανίστηκε στην τηλεόραση του Alpha, ένας ιδιοκτήτης μάντρας στο Μακροχώρι, ο οποίος είδε την περιουσία του να γίνεται μέσα σε λίγη ώρα «γυαλιά-καρφιά». Άγνωστοι παραβίαβαν τον χώρο και έσπασαν δεκάδες αυτοκίνητα που ήταν εκεί σταθμευμένα. Τα Ι.Χ. υπέστησαν ζημιές πάνω από 100.000 ευρώ, με τον υπεύθυνο να καλεί την αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες. Το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των υπαιτίων και να τους οδηγήσει στην Ελληνική δικαιοσύνη. 

Πραγματικά, οι εικόνες σοκάρουν, καθώς εκτός από τα τζάμια, οι κακοποιοί προκάλεσαν σοβαρές φθορές σε πόρτες, προφυλακτήρες, καθρέφτες, λάστιχα κ.α. Η μανία τους ήταν τόσο μεγάλη, που συνέχισαν το καταστροφικό τους έργο, με αιχμηρά αντικείμενα, χτυπώντας τα καπό και τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων.

Ο άτυχος επιχειρηματίας μιλώντας στον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση ανέφερε πως δίνει χρηματική αμοιβή σε όποιον γνωρίζει κάτι για αυτήν την υπόθεση και βοηθήσει τις αρχές για να συλλάβουν τους δράστες.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες:












2 σχόλια:

  1. ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ "ΠΛΑΚΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ...ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ...ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευκολο. Κάποιους τους στεναχώρησε πολύ με κάποιον τρόπο. Ανταποδίδοντας, του εκαναν πολύ ζημιά. Μετρημένοι στα δάχτυλα οι πιθανοί δράστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ