Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για την Φώφη... Ένα λευκό τριαντάφυλλο στην πόρτα του ΚΙΝΑΛ στη Βέροια

Από μια ανώνυμη γυναίκα και μάνα

Ένα λευκό τριαντάφυλλο με ένα σημείωμα, άφησε στο χερούλι της πόρτας στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ στη Βέροια μια «ανώνυμη γυναίκα και μάνα», όπως υπογράφει, αποτίοντας με τον δικό της τρόπο φόρο τιμής στη μνήμη της προέδρου του κόμματος Φώφης Γεννηματά, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο. Ένα λευκό τριαντάφυλλο για την Φώφη και ένα σημείωμα προς τα μέλη του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία, καλώντας τους να είναι πάντα ενωμένοι. Το τριαντάφυλλο και το σημείωμα βρήκε το πρωί της Τετάρτης αφημένο στο χερούλι της πόρτας στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ στη Βέροια, ο γραμματέας της Ν.Ε. του κόμματος Κώστας Ασλάνογλου και το δημοσίευσε συγκινημένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με την λεζάντα «Το βρήκαμε στην πόρτα των γραφείων της Ν.Ε Ημαθίας. ...Ενωμένοι!!!»




«Να τη θυμάστε με σεβασμό και να είστε στη μνήμη της πάντα ενωμένοι. Μια ανώνυμη γυναίκα και μάνα. Για τη ΦΩΦΗ», αναγράφεται στο σημείωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ