Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκτός «Voice» ο Ραφαήλ Μωραΐτης - Πρώτη θέση στην καρδιά μας!

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ραφαήλ Μωραΐτη στο «Voice», καθώς η χθεσινή του εμφάνιση επί σκηνής, έμελλε δυστυχώς να ήταν και η τελευταία. Ο Βεροιώτης καλλιτέχνης, ο οποίος συμμετείχε στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου, επί
σκηνής και ερμήνευσε το τραγούδι «Πρώτη θέση στην καρδιά μου». Παρ' όλη την εξαιρετική του εμφάνιση και τις θετικές κριτικές που απέσπασε από τους coaches, τελικά έμεινε εκτός μουσικού διαγωνισμού. 

Ο ίδιος όμως, σε καμία περίπτωση, δεν έχασε το κουράγιο και την αισιοδοξία του, καθώς λίγη ώρα αργότερα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τόνισε χαρακτηριστικά:

«Πρώτη θέση στην καρδιά μου, θα είστε πάντα όλοι εσείς, που όλα αυτά τα χρόνια, είστε δίπλα μου και εισπράττω τόση αγάπη σε όποιο μέρος και αν με πάει η δουλειά μου! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Το ταξίδι μου στο «Voice» ήταν σύντομο, αλλά ένα είναι σίγουρο... Όμορφα πράγματα έρχονται σύντομα...»

Δείτε την εμφάνισή του on stage:

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ