Quantcast

http://picasion.com/

«Μπουμπούκια» οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που ήρθαν στη Βέροια - Έκαναν πλάτσικο στα ΣΕΑ, τραυμάτισαν δύο άτομα στο Μακροχώρι

Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μακροχωρίου
Από επεισόδια στιγματίστηκε ο αγώνας βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού σημειώθηκαν αρκετά περιστατικά βίας, με πρωταγωνιστές τους οπαδούς του «τριφυλιού». Αρχικά, πριν καταφτάσουν στην Ημαθία, έκαναν πλιάτσικο, μέρα-μεσημέρι, στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Αλμυρού, στο ύψος της Σούρπης. Περίπου 90 άτομα, οπαδοί του Παναθηναϊκού, άδειασαν μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ψυγεία και ράφια, γέμισαν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους και έφυγαν ανενόχλητοι. Ζημία άνω των 600 ευρώ κατέγραψαν επιχειρήσεις στον ΣΕΑ Αλμυρού, χωρίς κανείς να μπορεί να αντιδράσει.


Το περιστατικό σημειώθηκε στη 1:30 περίπου χθες το μεσημέρι. Κομβόι από έξι μικρά βαν των 15 ατόμων και ΙΧ, όλοι τους οπαδοί του Παναθηναϊκού που μετακινούνταν προς Βέροια προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνα Volley League της ομάδας τους κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, σταμάτησαν στον σταθμό, στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος της Σούρπης για… ανεφοδιασμό.

Χωρισμένοι σε ομάδες, άλλοι κατευθύνθηκαν στο τμήμα της εστίασης, άλλοι στο μάρκετ και άλλοι στο βενζινάδικο. Αδειασαν ψυγεία με μπύρες, ρήμαξαν τα ράφια παίρνοντας μπισκότα, πατατάκια, σοκολάτες και φούλαραν τα ντεπόζιτα των οχημάτων τους. Χωρίς να πληρώσουν, έφυγαν, συνεχίζοντας την πορεία τους. Ορισμένοι μάλιστα φέρονται να εκτόξευσαν και απειλές, ότι «θα μπορούσαμε να κάνουμε χειρότερα».

Μάρτυρες ανέφεραν ότι οι περίπου 90 οπαδοί, έδρασαν αστραπιαία, ενώ κανείς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα στοιχεία τους, καθώς είχαν καλύψει τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους με διακριτικά της ομάδας τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κομβόι κατάφερε να διέλθει και από τους σταθμούς των διοδίων χωρίς οι οδηγοί να καταβάλλουν το αντίτιμο.

Τραυμάτισαν δύο άτομα στο Μακροχώρι

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, ανεύ λόγου και αιτίας επιτέθηκαν σε δύο άτομα στο Μακροχώρι. Κι ενώ, ο στόχος τους ήταν να μεταβούν στο Ε.Α.Κ. για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, εκείνοι σταμάτησαν στο κέντρο του Μακροχωρίου για να προκαλέσουν νέα επεισόδια. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 15 άτομα επιτέθηκαν σε δύο άντρες, οι οποίοι διακομίσθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο. 

Για το συγκεκριμένο περιστατικό, μίλησε μέσω facebook, ο πρόεδρος της κοινότητας του Μακροχωρίου Βαλάντης Κεχαϊδης, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Απίστευτη η αστυνομία... Έβαλε σε κίνδυνο ένα όλοκληρο χωριό παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένους. Έδωσαν μάχη οι λιγοστοί αστυνομικοί και οι ανυποψίαστοι κάτοικοι για να σώσουν την κατάσταση για δεύτερη φορά από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Τέτοιου είδους κομβόϊ δεν τα περνάς από χωριά, χωρίς την απαιτούμενη αστυνομική δύναμη. Λοιπόν για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της ελλείψης στρατηγικής της αστυνομίας...»

Τραυματίστηκε ο γενικός αρχηγός του Φιλίππου

Oι οπαδοί των φιλοξενούμενων πριν από την έναρξη του αγώνα επιτέθηκαν στον γενικό αρχηγό του Φιλίππου Δημήτρη Αναστασίου. Συγκεκριμένα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, από «ντου» των οπαδών των οπαδών του «Τριφυλιού», ο Δημήτρης Αναστασίου τραυματίστηκε από χτύπημα που δέχθηκε στα πλευρά, ενώ βρίσκονταν στην είσοδο και έκοβε τα εισιτήρια του αγώνα. Στην συνέχεια το μέλος της οικογένειας του Φιλίππου, διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου ευτυχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε, δεν έδειξαν κάτι σοβαρό και άπαντες στο τμήμα του εύχονται "περαστικά".

Παράλληλα στην αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε, ο γενικός αρχηγός, έχασε τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει από τα εισιτήρια που είχαν κοπεί μέχρι εκείνη την ώρα, ενώ φεύγοντας οι φίλοι του Παναθηναϊκού, πήραν από το καλάθι του ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» και πέντε μπάλες, ως… σουβενίρ.

Mε πληροφορίες από πηγή.

3 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ Ο ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΈΦΑΓΕ ΤΟ ΞΎΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πανέξυπνος πρόεδρος του Μακροχωριου έγραψε πάλι.

    Φταίει η αστυνομία λέει που πέρασε τους χούλιγκαν από μέσα...

    Λες και οι χούλιγκαν ρωτούν την αστυνομία από που θα περάσουν.

    Έπρεπε να τους πεις εσύ σαν πρόεδρος ρε παιδιά πάρε από Εγνατία καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους χουλιγκαν με τα μαυροασπρα που τους φιλοξενουν εκει στο Μακροχωρι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ