Quantcast

http://picasion.com/

Συνάντηση Μπαρτζώκα με τον Υπουργό Τουρισμού

«Η ανάδειξη της Ημαθίας ως τουριστικού προορισμού στο επίκεντρο»

Την ανάδειξη της Ημαθίας ως τουριστικού προορισμού, καθώς και τις προϋποθέσεις ενός καινοτόμου τουριστικού project που θα βάζει γερά την Ημαθία στο τουριστικό χάρτη και προϊόν της Ελλάδας συζήτησαν, αλλά και συμφώνησαν από κοινού, ο Τάσος Μπαρτζώκας με τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Β. Κικίλια.

Στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Υπουργό, ο Βουλευτής φώτισε όλες τις τουριστικές πλευρές της της Ημαθίας, εστιάζοντας ιδιαίτερα στο πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα, στη γαστρονομική και οινική της παράδοση αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του πρωτογενούς τομέα.

Ζήτησε από τον Υπουργό την ενεργή στήριξη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα συμπαγές brand name, που φέρει την σφραγίδα της εξωστρέφειας και της προσέλκυσης τουριστών, ιδιαίτερα σε επίπεδο χειμερινού τουρισμού, ο οποίος αποτελεί και το τωρινό αντικείμενο επεξεργασίας και αναμόρφωσης του Υπουργείου Τουρισμού.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας πήρε την πρωτοβουλία να προτείνει στον Υπουργό τη διοργάνωση ημερίδας στην Ημαθία, παρουσία όλων των τοπικών φορέων που θα συνδράμουν στο εγχείρημα της τουριστικής προβολής και ανάδειξης της Ημαθίας. Μια πρόταση που έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό από τον Υπουργό και που θα δρομολογηθεί άμεσα, προβάλλοντας όλες τις χρηματοδοτικές και θεσμικές δυνατότητες και ευκαιρίες για να γίνει το όραμα πράξη.

4 σχόλια:

  1. ΕΙΣΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας κανει λιμανι ο υπουργος, που να μπορουν να δενουν κρουαζιεροπλοια,εγω πηγα κατακολο ηλειας και ειδα,ειναι πολυ καλο για τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν βλέπω τον Κικίλια (έχω καλή γνώμη γιαυτον) βλέπω πως αντιλαμβάνεται ο Κούλης την κατάσταση της υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήγε ήπιε τον καφέ του, μίλησαν για το μπάσκετ και βγήκε και το μεροκάματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ