Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τιμήθηκε στη Βέροια η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

Η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων τιμάται στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου. Στη Βέροια η ημέρα τιμήθηκε με επίσημη δοξολογία στην Παλαιά Μητρόπολη, με τη χοροστασία του Σεβασμιότατου
Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. κ. Παντελεήμον. Στο τέλος της δοξολογίας, εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων εκδώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο στην πλατεία Ωρολογίου. Στεφάνι κατέθεσαν: Ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας ως εκπρόσωπος της Βουλής, ο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Βουνίσιος Δημήτρης, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος του δήμου Βέροιας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης, ο εκπρόσωπος των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Δημήτρης Πυρινός, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Θανάσης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Παράρτημα Ημαθίας, Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός σιγής και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Δείτε φωτογραφίες:
























































1 σχόλιο:

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ