Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με μνήμες από τη Νάουσα το στερνό αντίο του Πασχάλη στην Χριστιάννα

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας Χριστιάννας, η οποία έκανε σπουδαία καριέρα τις δεκαετίες του 1970 και του 1980. Ένας από τους αγαπημένους της συνεργάτες, ο Πασχάλης Αρβανιτίδης, την αποχαιρέτισε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ο δημοφιλής ερμηνευτής θυμήθηκε την εποχή που τραγουδούσε μαζί της στη Νάουσα πριν από 43 χρόνια, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία από την παρουσία τους σε μουσική σκηνή της Ηρωικής Πόλης. Δείτε τι ανέφερε ο ίδιος:

«Έφυγε η Χριστιάννα... Δυστυχώς είχε φύγει εδώ και χρόνια. Δεν μπορούσαμε να την δούμε και να μιλήσουμε μαζί της. Δεν θα μας αναγνώριζε... Κρίμα... Ένα τέτοιο μυαλό ξυράφι έχασε την μνήμη του και βυθίστηκε στο σκοτάδι. Η Χριστιάνα, η τραγουδίστρια με τα χρυσά γατίσια μάτια που όταν σε κοιτούσαν σε μάγευαν. Η χαρακτηριστική φωνή της την έκανε αναγνωρίσιμη μαζί με την πολύ ισχυρή ερμηνευτική προσωπικότητά της. 


Την πρωτογνώρισα το 1970 στην Νάουσα που τραγουδούσε σε ένα Club που παίζαμε με τους OLYMPIANS. Αργότερα στην Αθήνα, συνεργαστήκαμε πολλές φορές σε νυχτερινά κέντρα. Εκτιμούσα πάντα τον επαγγελματισμό της. Δύσκολη και απαιτητική, που αποζητούσε την τελειότητα, σε έκανε να την θαυμάσεις ακόμα και να την αγαπήσεις, ιδιαίτερα όταν το αποτέλεσμα την δικαίωνε. 

Στο flash back που αφήνομαι αυτή την στιγμή να με ταξιδέψει, βλέπω μια συνάδελφο ακούραστη, μια τραγουδίστρια φιλόδοξη και πεισματάρα που πέτυχε πολλά στην καριέρα της.
Καλό σου ταξίδι Χριστιάνα μου. Θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη και θαυμασμό. Οι φωτογραφίες είναι από το πρόγραμμα στο «ΝΟΤΟΥΡΝΟ» το 1978.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ