Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

207 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία!

Ξεπέρασαν τα 8.000 πανελλαδικά!
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 8.613. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 το τελευταίο 24ωρο είναι 46, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 16.414 θάνατοι. Τέλος, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 486, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 9ης Νοεμβρίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 207 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 11.769.

14 σχόλια:

  1. Με τόσα κρούσματα κ τα σχολεία ανοικτά την στιγμή που κ στα σχολεία είναι αρκετά κ δεν τα λένε κ από παιδιά κ δασκάλους έλεγχος που γίνεται κατά τα άλλα πουθενά αλλοιμμονο μας τον δήμαρχο όμως που νοσσει το ανακοινώσαμε δασκάλους κ καθηγητές πουθενα ποιος τους ελέγχει ας το ψάξουν οι υπεύθυνοι κ ειδικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως είσαι ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού;

      Διαγραφή
  2. Παρα πολλα κρουματα και δυστυχως δυσκολευονται να βρουν ιατρους να τους κουραρουν μιας και δεν θελουν να καταληξουν στο νοσοκομειο γιατι εκει θα εχουν να κανουν με ανειδίκευτους απο την βουλγαρια ρουμανια ιατρους.Εαν και αυτο δεν ειναι λογος για να εμβολιαστεις .τοτε I rest mycase

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρα σε 20 ημέρες αν συνεχιστεί αυτό όλη η Ελλάδα θα έχει αποκτήσει ανοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει ανοσία σε όλο αυτό απλά ο πιο δυνατός κερδίζει. Εδώ ο δήμαρχος που εμβολιαστικε κανονικά έχει αρρωστήσει και τον μεταδίδει κιολας.αρα με ποιο κριτήριο έχουν τα πάντα ανοιχτα και χωρίς αποστάσεις στην διασκεδαση; από τα σχεδόν 9000 χιλιάδες κρουσματα και σε λίγες μέρες πάνω από 10000 χιλιάδες κρουσματα πόσοι είναι οι εμβολιασμενοι και αυτοί που αρρωσταίνουν για 2 ή 3 φορα; τεσπα ή χώρα χρειάζεται lockdown γτ όπως τοτε στην αρχή μας ένοιαζε ή ζωή ακόμα και ενός ανθρώπου τώρα που χάνονται δεκάδες καλημέρα δεν έχει αξια; όπως και να έχει υπάρχει εμβολιο αλλά το εμβολιο δεν σε κάνει άτρωτο.ας μας πούνε και πόσοι εμβολιασμενοι πεθαίνουν.δεν είμαι αρνητής απλά μιλαω με.λογικη σκέψη.αυτα που περιμέναμε το 2020 να αρρωσταίνουν και να πεθαίνουν στις γειτονιές μας το βλέπουμε τώρα να συμβαίνει.παρτε μέτρα όχι αύριο αλλά χθες.αξια δεν έχει μόνο η ζωή πολιτικών προσώπων αλλά και των απλών πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παρατηρώντας από την αρχή του 2020 τον τρόπο που χειρίζεται την πανδημία η πατρίδα μας έχω την εντύπωση ότι, με δεδομένα :
    -το πλάνο που σχεδιάστηκε για τον εμβολιασμό του πληθυσμού με τα υπερ εμβολιαστηκά κέντρα.
    -την τεράστια καμπάνια για να εμβολιαστούμε.
    -την επιστράτευση, από καθηγητές, πολικούς, ιατρούς, καλλιτέχνες, αθλητές, ιερομένους κλπ για να κάνουμε τα εμβόλια.
    -το αποτυχημένο κλείσιμο των πάντων εν όψη της έλευσης των απανταχού τουριστών και των χρημάτων που αυτοί φέρνουν.
    -τις επιδοτήσεις - βάουτσερ σε πολίτες για να εμβολιαστούν.
    -τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μερίδας επαγγελμάτων.
    γίνεται φανερή η προσπάθεια για μαζικούς και σύντομους χρονικά εμβολιασμούς ώστε να επιτευχθεί γρήγορα η επιδιοκόμενη (ανοσία της αγέλης). Επειδή όμως οι Έλληνες ως λαός είμαστε ανυπάκοοι, καχύποπτοι και εγωιστές, οι παραπάνω φιλότιμες προσπάθειες δεν καρποφόρησαν. Έτσι τα περιθώρια, χρονικά, οικονομικά και υγειονομικά φαίνεται να έχουν στενέψει με αποτέλεσμα μάλλον να επιλέγεται η λύση του ανοιχτού Κράτους και η πολυπόθητη (ανοσία της αγέλης) με το μισό πληθυσμό εμβολιασμένο και τον άλλο μισό να κολλάει και ότι γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός/ή . LockDown δεν θα γίνει. Σχλεία δεν θα κλείσουν. Αυτά γινόντουσαν όσο δεν είχαν όλοι πρόσβαση στο εμβόλιο. Γιαυτό τον λόγο είχαμε και ενισχύσεις σε εργαζομένους και επιχειρήσεις. Τώρα όμως τελείωσαν αυτά. Κάποια στιγμή το 2022 θα φτάσουμε στην ανοσία (το ίδιο είχε γίνει και με την Ισπανική γρίπη όπου κάποια στιγμή εξαφανίστηκε). Στόχος ήταν να την φτάσουμε με εμβολιασμούς. Τώρα φαίνεται πως πολλοί επέλεξαν να την φτάσουμε με μεγάλο ποσοστό από νοσήσαντες. Το θέμα είναι πόσοι θα επιζήσουν από αυτή την επιλογή τους. Μπορεί να γίνουμε Ρουμανία αλλά μπορεί κάποιος να κάνει το εμβόλιο την επόμενη ημέρα από τότε που θα το αποφασίσει για να προστατευτεί. Χθες στην Σιγκαπούρη ανακοινώθηκε πως όσοι αποφασίσουν να μην κάνουν το εμβόλιο θα πρέπει να πληρώσουν τα νοσήλια. Επίσης στην Αυστρία οι ανεμβολίαστοι δεν θα έχουν πρόσβαση πουθενά στην εστίαση. Αυτά είναι μέτρα που έπρεπε να πάρουμε από μήνες πριν. Μην θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Ο καθένας ανάλογα με την επιλογή του θα πρέπει να αντιμετωπίσει και ότι αυτό συνεπάγεται.

      Διαγραφή
    2. Ναι αλλά όταν και εμβολιασμενοι σε όλο τον κόσμο κολλάνε και μπαίνουν στην μεθ.σημερα είπε ένας γιατρός στο νοσοκομείο Λάρισας ότι μέχρι προχθές ήταν περισσότεροι οι εμβολιασμενοι στο νοσοκομείο από τους ανεμβολιαστους. Ας μας πούνε σε όλα αυτά τα κρουσαματα πόσοι είναι εμβολιασμενοι.οταν οι ανεμβολιαστοι κάνουν τεστ και δεν πάνε πουθενα πως γίνετε να γίνετε αύξηση κρουσμάτων και νανσπανε κάθε μέρα το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο; αρα οι εμβιολιασμενοι μεταδίδουν τον ιό πολύ πιο εύκολα όταν σε αυτούς δεν υπάρχει περιορισμός ούτε τεστ και νοσούν.

      Διαγραφή
    3. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Ποιοι δεν πάνε πουθενά. Της Πόπης γίνεται παντού σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Οι ανεμβολίαστοι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους τα έχουν γράψει όλα στα @@@@ τους. Πραγματικά σας σιχάθηκα. Τι είναι αυτό που θέλετε. Επιλέξατε να μην το κάνετε και επιλέξαμε να το κάνουμε. Έτσι θα πορευτούμε όλοι κάποιοι θα αρρωστήσουν , κάποιοι θα πεθάνουν. Τι είναι αυτό που θέλετε από τους εμβολιασμένους. Μην το κάνετε το εμβόλιο αλλά μην θέλετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Μην κάνετε το εμβόλιο αλλά βουλώστε το πια . Είστε ένα 25% και κάνετε πιο πολύ φασαρία από το να ήσασταν το 100 %. Σας σιχάθηκα !!! όπου θέλετε ακούτε τι λένε οι επιστήμονες και όπου δεν θέλετε δεν ακούτε. Μην είστε επιλεκτικοί και κομπλεξικοί.

      Διαγραφή
  6. αυτά τα κρούσματα (αλλά και των προηγούμενων ημερών) είναι επιβεβαιωμένα με PCR TEST ? Πόσα test έγιναν συνολικά ? greek statistics!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι εμβολιασμενοι φταίνε, από τότε που είναι ελεύθεροι μεταδίδουν τον ιό ανεξέλεγκτα! Κάντε τους 10 δόσεις! Τα πειραματόζωα συμβάλλουν στην επιστήμη 😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ανεμβολιαστοι δεν είναι ελεύθεροι και δεν μεταδίδουν τον ιό ανεξέλεγκτα,δεν είναι πειραματόζωα και δεν συμβάλλουν στην ΕΠΊΣΤΗΜΗ. Απλά μάγκες, έξυπνοι,ψαγμενοι,αετοί!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ