Στην Ημαθία την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν 233 rapid test, όλα στη Βέροια, εκ των οποίων τα 19 βρέθηκαν θετικά (8.15%) και αφορούν σε 9 άνδρες και 10 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 35 έτη
19 θετικά στα δωρεάν rapid test του ΕΟΔΥ την Κυριακή στη Βέροια
Δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού SARS CoV-2 πραγματοποιούνται καθημερινά σε κεντρικά σημεία Περιφερειών Ενοτήτων της χώρας. Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 42 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 35 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 12722 rapid test και ανευρέθηκαν 632 θετικά (4.97%). Από τις 632 περιπτώσεις, οι 326 αφορούν άνδρες και οι 306 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 34.17 έτη, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)




Δωρεάν rabit και 18 θετικά. Να υποθέσω ότι είναι εμβολιασμενοι;
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολλούς λαγούς πιάνεις . Πας για κινητό? Rabit
ΔιαγραφήΌχι να υποθέσεις ότι είναι παιδιά η Ανεμβολιαστοι που βλέπουν εάν είναι αρνητικοί η όχι για να βγουν από καραντίνα. Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τεστ γιατί δεν υπάρχει ιός για εσενα
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπορεις να κοιταξεις και περα απο τη μυτη σου, σαφως υπαρχει ιος, σαφως υπαρχει και το μαγειρεμα των κρουσματων...των νοσουντων και των νεκρων.
Διαγραφήμε αγαπη ο μαγειρας Σωτηρης