Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνω-κάτω η κορυφή στην Premier Ημαθίας: Η «ThreeRiver United» έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα

Η 8η αγωνιστική του παρανοϊκά ενδιαφέροντος πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της Ημαθίας, είχε σταθερά αρκετά γκολ, συγκινήσεις και αποτελέσματα που δημιούργησαν αυτό που είχαμε προβλέψει κατά κάποιον τρόπο.... να μπει φωτιά στη βαθμολογία των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα και να εξελιχθεί το τοπικό ερασιτεχνικό μας πρωτάθλημα στο.... τύφλα να' χει η premier league και πάλι! ΕΠΣ Ημαθίας και ξερό ψωμί!

Η Νάουσα στραβοπάτησε κι έχασε την 1η θέση παραδίδοντας προς το παρόν το θρόνο της στη δυνατή κι έμπειρη Νίκη Αγκαθιάς, ο Τριπόταμος ισοβάθμησε με τη City του ξινόμαυρου και η Μελίκη ανεβασμένη, καραδοκεί σε απόσταση αναπνοής. Όπως και η Αγία Μαρίνα με τη σπουδαία της νίκη επί του Μακροχωρίου, ενώ Κοπανός και Μακροχώρι εδραιώνουν την παρουσία τους, ξεφεύγοντας από την ουρά, στην οποία εχουν κολλήσει η Κουλούρα, το Ροδοχώρι κι ο Άχθος Αρούρης.

Ο Βασίλης Αλαμπορινός σχολιάζει τα ματσάκια στις γηπεδάρες του τόπου μας...

• Victory of Agkathia - FC Koolooraside 8-0.

Εκκωφαντικό σκορ διάλεξε για άλλη μια φορά η Νίκη Αγκαθιάς να κάνει επίδειξη δύναμης και ποιότητας, μέσα στο περίφημο Agkatha Cristie. Η 8άρα είχε ως κινούμενο στόχο την ομάδα της Κουλούρας, η οποία έχει πατήσει το ABS και δε λέει να πάρει το πόδι της από πάνω του. Η Αγκαθιά πλέον βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας αφήνοντας τη Νάουσα και τον Τριπόταμο 2 βαθμούς πίσω, έχει πατήσει γκάζι κι όποιον πάρει ο χάρος!

• Village of Roses FC - King Philip of Meliki 0-4.

Το village των roses, εδώ και κάποιες αγωνιστικές έχει χάσει την ταυτότητα του Guns και θυμίζει περισσότερο όχι τον Axl και την παρέα του, αλλά την κοιμιστερή μπαλάντα των Bon Jovi με τίτλο Bed of Roses.. Μια μπαλάντα γλυκανάλατη, με μπόλικο σορόπι. Από την άλλη αντιθέτως, η Μελίκη έχει βάλει 6η και πιάνει τα κόκκινα στο στροφόμετρο, αλώνοντας την ιστορική έδρα του Paradise City.

• Achthos Arouris FC - Kopanos Prefecture of Lower Naoussa 0-2.

Ο Άχθος για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να φύγει με τους 3 βαθμούς μέσα στην έδρα του, το περιβόητο Achtionel Messi κι έτσι παρέμεινε τελευταίος και πάλι στη βαθμολογία, αφού δεν εκμεταλλεύεται τα στραβοπατήματα των Κουλούρα και Ροδοχωρίου. Στην αντίπερα όχθη ο Κοπανός είναι ομάδα απρόβλεπτη και μέχρι στιγμής δείχνει ικανή και συλλέγει βαθμούς.

• Alexander the Great of St. Marinaside - Longvillage united 4-0.

Νίκη με μεγάλη έκταση του σκορ για την Αγία Μαρίνα, ομάδα η οποία παλεύει, διακρίνεται και απειλεί. Δεν παρατάει με τίποτα το κυνήγι της ευρωπαϊκής εξόδου και εδραιώνει τη θέση της στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Το Arina Marina stadium είναι δυσκολοκατάβλητο και το καμαρώνει! Το Μακροχώρι με νύχια και με δόντια παίρνει αποτελέσματα, αλλά στο συγκεκριμένο ματς έφαγε 4άρα και δεν σκόραρε.

• FC Naoussa City - ThreeRiver United 0-1.

Το ντέρμπυ της αγωνιστικής που έκρινε πολλά κι έβαλε όχι μόνο φωτιά... Πυρκαγιά ολάκερη στην premier! Ο ποιοτικός Τριπόταμος ανεβαίνει διαρκώς, φτάνοντας σε συγκομιδή βαθμών τον αντίπαλο που λέγεται City και πλησιάζει κι αυτός την πρωτοπόρο πλέον Victory. Η γηπεδούχος Νάουσα, σε μια ελαφρώς πτωτική πορεία προφανώς θα είναι περισσότερο πεισμωμένη την ερχόμενη αγωνιστική για να ανατρέψει και πάλι το σκηνικό. Και ξανά μανά πυρκαγιές στην ημαθιώτικη premiership....

9η αγωνιστική


• Αγία Μαρίνα - Άχθος Αρούρης: οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός του άσσου θα αποτελεί τεράστια έκπληξη και ανάσα είτε μικρή, είτε μεγάλη για τον Αρούρη, ο οποίος πλέον κυνηγάει το θαύμα.

• Κουλούρα - Κοπανός: αν δεν κερδίσει η Κουλούρα, θα έρθει σε δυσμενή θέση. Πρέπει να τα παίξει όλα για όλα! Όλα ή τίποτα που έλεγε κι ο Γιαννάκης ο Πάριος, ο τροβαδούρος του έρωτα και της εκτεταμένης σαλιοποιημένης και σοροπιασμένης αγάπης. Ο Κοπανός δείχνει ικανός και δυνατός να πάρει αυτό που θέλει.

• Τριπόταμος - Ροδοχώρι: ο Τριπόταμος αν κερδίσει βάζει πλώρη για να γίνει η κατάσταση αμερικάνικο ροντέο, με τσιγάρο καμήλα άφιλτρο και bourbon στο παγούρι... Αν το Ροδοχώρι καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα, θα είναι τέτοια η χαρά που η μπάντα θα δώσει δωρεάν συναυλία στο Paradise City με τις γνωστές επιτυχίες και τον Slash ξεσούρωτο.

• Νίκη Αγκαθιάς - Νάουσα: το μεγάλο ντέρμπυ. Η Αγκαθιά που δεν αστειεύεται και ισοπεδώνει, βρίσκοντας τον εαυτό της σε πολύ θετικό momentum και η Νάουσα με λίγο κατεβασμένα τα level της καλής ψυχολογίας... Αν πάρει αποτέλεσμα όμως η City μέσσ στο Agkatha Cristie, τότε η πυρκαγιά που λέγαμε πριν θα είναι τεραστίων διαστάσεων, που θα χρειάζονται δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα για να τη σβήσουν!

H Premier Ημαθίας διδάσκει...

8 σχόλια:

  1. Με μεγάλη διαφορά η ΑΓΚΑΘΙΑ καλύτερη ομάδα στην πρώτη κατηγορία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος προεδρος ανακοινωνε πριν λιγες ημερες οτι αποσυρεται και οτι ηταν ανενδοτος στην αποφαση του και ξαφνικα μετα απο δυο νικες ξαναεμφανιστηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΑΟΥΣΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τριπόταμος όταν κερδίζει είναι άριστη η διαιτησία, όταν φέρνει ισοπαλίες είναι κακοι οι διαιτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπάμε Άχθο Αρούρη, μα πιο πολύ αγαπάμε τους φιλάθλους του και τον κύριο που γράφει αυτά τα ωραία κείμενα στo facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ. ΑΝ ΧΑΣΕΙ Η ΝΑΟΥΣΑ ΣΤΗ ΜΕΛΙΚΗ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ALAMPORINE VLEPO MIA ADYNAMIA STIN AGATHIA I IDEA MOY EINAI???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ